in

Onderzoek toont aan: Thuisblijven en voor de kinderen zorgen is veel zwaarder dan gaan werken!

In de huidige tijd waarin we leven komt het steeds minder vaak voor dat moeders stoppen met werken en huismoeder worden om de volledige zorg voor de kinderen op zich te nemen.

Velen zullen zelfs denken wanneer je ze vertelt dat je stopt met werken en huisvrouw wordt, je van geluk mag spreken of dat zij dat ook wel zouden willen. Echter bestaat er een verkeerd beeld over huisvrouw zijn. de hele dag op kinderen passen zou namelijk zwaarder zijn dan regulier werk.

Lees ook  Toen de winkeleigenaar op de bewakingscamera zag wat deze moeder met haar baby deed, belde hij meteen de politie…

Een recent onderzoek dat werd uitgevoerd door het multinationale bedrijf Aveeno Baby stelde vragen aan 1500 nieuwe ouders, met merkwaardige resultaten als gevolg. Maar liefst 31 procent, zo’n een derde zei dat thuisblijven veel zwaarder is dan naar kantoor gaan. Opvallend was dat voordat ze ouders werden, dit niet had verwacht. 22 procent gaf aan dat ze niet even een rustig momentje voor hunzelf konden inlassen om bijvoorbeeld een kopje thee te drinken. Maar liefst 33 procent klaagde dat ze nooit meer met beide handen eten en 17 procent gaf aan dat thuisblijven bij de kinderen gepaard gaat met eeuwige rugpijn.

Lees ook  H*erenloper overlijdt tijdens vrijpartij met prostituee

Conclusie: natuurlijk is de liefde voor je kinderen onvoorwaardelijk en onvervangbaar en heeft niemand spijt van het hebben van een gezin, maar iedereen gaf wel toe dat opvoeden van kinderen moeilijker is dan ze hadden gedacht. Ben jij huismoeder en vertelt iemand jou de volgende keer dat je maar van geluk mag spreken, Stel hen dan maar eens voor om een dag te wisselen!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Ouders met 4 kinderen zijn het meest gelukkig. En wel hierom!

Roy Donders heeft een nieuwe liefde