in

OMG! Temptation-Tim en Deborah weer bij elkaar?

Temptation Island-kandidaten Tim Wouters en Deborah Leemans hebben elkaar weer in de armen gesloten. Dat is te zien in de eerste aflevering van Louisa Laat Ze Weer Lachen, onze nieuwe online serie waarin Louisa Janssen op bezoek gaat bij sterren die wel een oppepper kunnen gebruiken.

Wie duidelijk wel een glimlach op haar gezicht kan gebruiken is Deborah Leemans. Zij heeft de nodige ellende meegemaakt toen zij vorig jaar meedeed aan Temptation Island. Samen met haar vriend Tim ‘Timtation’ Wouters ging ze de ultieme relatietest aan. Zónder succes. Tim ging namelijk voor “huisje, tuintje, kindje”, maar eenmaal op Temptation Island veranderde dit al snel in “kersje, kersje, kersje”. Hij viel als een blok voor verleidster Cherish. En Deborah? Die bleef achter met een gebroken hart.

Lees ook  Ernstig zieke James B. mag terug naar Amerika, ondanks verdenkingen mis bruik 12-jarig meisje

Gelukkig gaat het nu een stuk beter met Deborah, zo vertelt de Vlaamse tegen Louisa. “Ik sta veel steviger in mijn schoenen en veel zelfverzekerder dan een jaar gelden.” Het afgelopen jaar heeft ze de tijd genomen om haar hart weer te helen. Ook heeft ze de nodige hulp gezocht bij een psycholoog.

Om Deborah echt weer eens te laten lachen, had Louise een bijzondere verrassing in petto: Tim. “Oh my god! Dat kan niet”, schreeuwt Deborah als Tim voor haar neus staat met een bos rode rozen. “Ik kom nog een keer sorry zeggen. Ik wil laten zien dat ik het echt meen”, aldus Tim tegen een zichtbaar gechoqueerde Deborah. “Ik heb een prachtig meisje laten vallen uit de dommigheid van mij.”

Lees ook  Vrouw van 2 meter krijgt te horen dat ze ‘te groot’ is om kinderen te krijgen – dan zijn dokters in shock door wat ze zien op echografie

Of Deborah haar ex-vriend Tim nog een tweede kans gaat geven, zal de toekomst moeten uitwijzen.

Bekijk de allereerste aflevering van Louisa Laat Ze Weer Lachen hieronder.

Moeder van mis bruikte jongen: ‘Vreselijk dat het nog online staat’

Dit zijn alle deelnemers van Ex on the Beach All Stars