in

Oma slaat alarm als kleindochter verdwijnt – dan kijkt politie onder de trap en beseft dat de deur op slot zit

Veiligheid en liefde – dit zijn twee zeer belangrijke dingen die ouders hun kinderen moeten bieden. En meestal komt dit als een natuurlijk instinct.

Er is niets ergers voor een ouder dan wanneer hun kind gewond raakt, pijn heeft of verdwijnt.

Daarom is het zo vreemd dat sommige ouders er zo weinig om geven.

Helaas was dit het geval voor de 5-jarige Angel. Gelukkig had ze een grootmoeder die ingreep en kon voorkomen dat het erger werd. Het begon allemaal met een telefoontje naar de politie. Bezorgde grootmoeder Linda Benskey voelde dat er iets heel mis was.

Linda uit North Carolina, VS, had haar kleindochter al maanden niet meer gezien. Ze begon zich zorgen te maken.

Uiteindelijk besloot ze om de telefoon te pakken en 911 te bellen. De politie ging gelijk naar de vader van het kind en het huis van zijn partner, waar Angel stond geregistreerd.

In het begin dacht de bezorgde oma dat het een routinecontrole zou worden, gewoon om zeker te weten dat haar kleinkind in orde was.

Lees ook  Betrapt - 2 jongens + meid in de trein - Dit kan echt niet!

Maar wat de politie zou ontdekken, zou iedereen choqueren.

Na het huis te hebben doorzocht, ontdekten de officieren het 5-jarige meisje opgesloten in een kleine kast onder de trap. Ze was vies, verbrand en had blauwe plekken en sporen van slagen.

Maatschappelijk werker Tracey Harrell, die eerder contact had gehad met Angel, kreeg van de politie de opdracht om de zaak te helpen.

“Haar kleine handen trilden. Haar haar was gedeeltelijk geschoren en wat niet geschoren was, stak eruit als vlekken op haar hoofd, “vertelde ze aan Fox 59, eraan toevoegend dat ze kneuzingen in haar nek had.

Het was nauwelijks mogelijk om het lieve blonde meisje met de stralende blauwe ogen te herkennen.

De politieagenten konden niet met zekerheid zeggen hoelang het meisje in de kast was opgesloten. Toen Angel werd gevraagd wanneer ze voor het laatst eten had gekregen, antwoordde ze: “Ik weet het niet”.

Lees ook  Britt Dekker was op Curaçao en laat ons fijne kiekjes gemaakt op het strand zien!

De aanwezigheid van Tracey tijdens de reddingsactie bleek een goede zet van de politie. Ze omhelsde onmiddellijk Angel toen ze naar buiten kwam.

“Ze klampte zich aan mij vast en sloeg haar armen om me heen. Toen ik haar neerlegde, bleef ze zeggen: “Ga alsjeblieft niet weg, verlaat me alsjeblieft niet”, “zegt Tracy.

Volgens CBS was het kind in de lente van 2017 in hechtenis van haar vader teruggekeerd.

Sinds de ontdekking zijn Angel’s vader en partner beschuldigd van kindermishandeling en illegaal wapenbezit.

Ondertussen werken Linda’s broer, zijn vrouw en Angel’s biologische moeder aan de voogdij over het jonge meisje.

Dit verhaal had een veel donkerder einde kunnen hebben. Dankzij Linda’s acties slaagde Angel erin om aan haar lijden te ontsnappen. Het maakt me zo verdrietig om te zien hoe sommige ouders hun kinderen behandelen. Deel alsjeblieft dit verhaal om het bewustzijn te vergroten over alle hulpeloze kinderen die er zijn.

Vrouwen met dikke billen krijgen slimmere kinderen

De geboorte van vier eekhoorns werd gefilmd en het is een uniek en bijzonder moment