in

Om deze redenen zijn mensen met groene ogen heel bijzonder

Als jij geprezen bent met groene ogen, dan mogen we je feliciteren! Je bent namelijk heel bijzonder.

Wist je dat maar liefst 2 procent van de hele wereldbevolking groene ogen heeft? Ontzettend uniek dus. Maar het is niet alleen deze 2 procent wat mensen met groene ogen bijzonder maakt.
Onze oogkleur is vaak bepalend voor je persoonlijkheid. En wat blijkt, er zijn een aantal bijzondere kenmerken aan het hebben van groene ogen. Ben jij de lucky lady of man met groene ogen? Hieronder vertellen we de kenmerken van mensen met groene ogen.

Groene ogen
Onderzoekers van The Impulse Research Corporation hebben geprobeerd om een verband proberen te leggen tussen de oogkleur en verleiding. Hieruit is gebleken dat mensen met groene ogen het verleidelijkst zijn. Daarnaast worden ze vaak als omslachtig beschouwd, doordat ze over het algemeen een sluwe en ondeugende persoonlijkheid hebben. Voor veel mannen kan dat weer heel aantrekkelijk zijn.

Lees ook!
Grote zorgen om gezondheid OG3NE's Amy

Mensen met groene ogen kunnen mysterieus overkomen en hebben vaak een was van geheimzinnigheid om zich heen. Dit maakt ze vaak heel sexy. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar personen zoals Tom Cruise, Robert Pattinson of Jensen Ackels. Ben jij geprezen met groene ogen? Dan heb je waarschijnlijk een levendige persoonlijkheid en creatieve vaardigheden. Met je verbeeldingskracht zit het dik in orde, je weet daardoor altijd op de meest briljante ideeën te komen. Daarnaast zijn mensen met groene ogen ontzettend hartstochtelijk, oprecht en luisteren graag naar wat andere mensen hebben te vertellen.

Lees ook!
Hollywood ster Shannen Doherty onthult dat haar kanker is teruggekeerd en zich in fase 4 bevindt

Nog een leuk detail over het onderzoek: Er werd aan de deelnemers gevraagd welke oogkleur ze het mooist vinden. Je raad het waarschijnlijk al: Groene ogen, niet heel verrassend natuurlijk. Ben jij diegene die geprezen is met groene ogen? Steek deze bovenstaande complimenten dan maar in je zak!

7 redenen waarom zelfs een vrouw die van je houdt, je voorgoed kan verlaten(2 minuten lezen)

Geboren in september? Volgens deze studie ben je dan slimmer!