in

Oh-My-God: Ze heeft al meer dan 100 operaties achter de rug – En nog steeds is ze niet tevreden?

Dit is niet een klein beetje doorgeschoten…dit is een regelrechte verslaving!

Kristyna Martelli is een Instagram model. En daar heeft ze honderdduizenden volgers.

Ze vindt het heerlijk om haar lichaam te laten zien aan haar fans en de hele wereld, dat moge duidelijk zijn.

En heeft al meer dan 100 chirurgische ingrepen gehad.

Maar ze is zo doorgeslagen dat het nog steeds niet genoeg is.

Vindt ze dit nou echt mooi?

Ze ziet zichzelf niet als ziek. En vermeldt ook nooit problemen te hebben gehad met zoals moeder natuur haar oorspronkelijk had bedacht.

“Maar ik zag al die mooie vrouwen na een borstvergroting, lipvergroting en heupverwijdingen en dacht bij mezelf: Als ik dat ook kan aanschaffen, waarom zou ik het laten? Ik vind het prachtig dus let’s go for it”.

Ze heeft extreem vergrote borsten, lippen en heupen. En geniet al bij het idee van de volgende ingreep. Ze ziet het meer als een hobby. Wij zien het meer als een compleet uit de hand gelopen zelfbeeld en zeker een verslaving.

Lees ook  Engerd volgt moeder en 2-jarige dochter in winkel: ineens fluistert hij: “Zeg maar dag tegen mama”

En wij zijn niet de enigen want op haar Instagram account zijn de commentaren niet van de lucht. Maar Kristyna trekt zich er niets van aan en vindt de negatieve commentaren eerder amusant dan hinderlijk.

Ondertussen is ze de tel van het aantal injecties in haar lippen echt kwijtgeraakt. Maar dat mag voor haar ‘de pret’ niet drukken. Het is gewoon nooit genoeg.

Op haar 17e kreeg ze haar eerste borstvergroting…ongelooflijk. En deze trend zet zich steeds meer door, op steeds jongere leeftijd. Zoals altijd is Amerika in dit soort zaken de voorloper.

Maar meestal is het trieste gevolg van dit soort waanzin trends, dat het na enkele jaren komt overwaaien naar Europa en de rest van de wereld.

En helaas blijken er maar al teveel jonge vrouwen, vatbaar voor te zijn. Maar kom op zeg, dit gaat toch helemaal nergens meer over? Is dit nou echt mooi, of is het eerder monsterlijk?

Lees ook  Vrachtwagenchauffeur ziet hoe vrouw wordt geslagen - slaat dader neer en rijdt verder

En hoe gewetenloos moeten sommige plastisch chirurgen zijn, door alsmaar door te gaan met die operaties. Wij zijn van mening dat zo iemand op zijn minst psychische hulp nodig heeft en dat er een wet moet komen, die verdere plastisch chirurgische ingrepen, verbied. Of zelfs strafbaar maakt!

Terwijl we wat research doen op het web over deze dame, komen we een verdrietig bericht tegen:

Op 27 april jongstleden, is Kristyna Martelli op 23-jarige leeftijd overleden. Tijdens de zoveelste chirurgische ingreep heeft ze een beroerte gekregen en die niet overleefd.

Haar lichaam kon het blijkbaar niet meer aan. Ze is gestorven op de operatietafel.

Deel dit met andere vrienden als waarschuwing voor dit soort waanzin! Het heeft deze dame op haar 23e haar leven gekost…

Ze geven $86.000 voor plastische chirurgie – En ZO zagen moeder en dochter er vroeger uit?…OMG!!

Ze wil graag de dikste vrouw ter wereld worden – Dit is het resultaat van 10.000 calorieën per dag