in

Nu verkijgbaar: een mondkapje dat ruikt naar gebakken spek

Het mag dan belangrijk zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, maar zo’n mondkapje kan af en toe best onhandig zijn.

Je bent lastiger te verstaan en als je een bril hebt, beslaat die meteen. Gelukkig is er nu een Amerikaans bedrijf dat mondkapjes produceert die nog een heerlijk extra voordeel hebben: ze ruiken naar gebakken spek.

Het is een stunt van voedselproducent Hormel uit de Amerikaanse staat Minnesota. Tot 28 oktober kunnen bezoekers via hun website een mondkapje winnen met de favoriete geur van elke Amerikaan: bacon.

Lees ook  Moeder (20) steekt pasgeboren baby dood om zwangerschap te verbergen voor vriend

Daarvoor heeft het bedrijf de ‘nieuwste spekgeurtechnologie’ gebruikt, maar ze willen niet prijsgeven hoe ze die geur in het mondkapje hebben kunnen verwerken.

“We zijn altijd op zoek naar nieuwe en interessante manieren om mensen kennis te laten maken met ons gebakken spek”, schrijft een manager op de website van het bedrijf.

Lees ook  Dronken man trapt hoogzwangere vriendin in de buik. De gevolgen zijn niet te overzien

“Dit jaar leek het ons leuk om ieders favoriete geur samen te brengen met de belangrijkste accessoire van 2020.”

Goed doel
Natuurlijk is het idee van Hormel vooral een reclamestunt die ervoor moet zorgen dat mensen kennis maken met hun producten, maar ze gebruiken de aandacht ook om een goed doel te steunen. Voor elke aanmelding op de website wordt een gratis maaltijd gedoneerd aan een goed doel.

Jennifer Lopez showt decolleté op Instagram

“Corona of niet, we moeten toch allemaal dood”: boze vrouw hoest met opzet in richting van andere passagiers op vliegtuig