in

Nikkie Plessen reageert op ‘stoere’ Monique

Nikkie Plessen vindt het goed dat Monique Westenberg niet bij de pakken neerzit en zich toch in het openbaar laat zien.

De ex van André Hazes werd gespot bij de opening van de Shoeby Kerst Pop-up Store in Amsterdam van Nicolette van Dam, zoals je kan zien via deze link…

De goede vriendin van André vertelt dat voor de camera van Shownieuws. ”Ik vind het heel stoer dat ze hier is. En de kerstballen ook,” grapt Nikkie nog. ”Hartstikke super!”

Monique zelf wou niet voor de camera verschijnen voor een interview, maar heeft wel aan onze verslaggever laten weten dat het goed met haar gaat.

Lees ook  Yolanthe Cabau verandert drastisch van coupe

Monique had aan Nicolette beloofd dat ze erbij zou zijn en daar heeft ze zich aan gehouden. Ze wordt omringd door al haar vriendinnen en krijgt onder andere steunbetuigingen van Quinty Trustfull, Romy Monteiro en Kirsten Schilder.

Het management van André Hazes bracht zaterdag het nieuws naar buiten dat de relatie tussen de twee ‘al enkele maanden’ geleden aan een einde zou zijn gekomen.

”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan,” liet André weten via een persbericht. ”Dat mocht helaas alleen niet zo zijn.

Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

Lees ook  Roxeanne luistert niet meer naar adviezen over opvoeding

Monique reageerde diezelfde dag op Instagram op de breuk met André, waarin ze liet weten dat de zanger gevoelens heeft voor een andere vrouw. ”Wie het is, maakt het alleen nog maar pijnlijker”, schreef ze.

André liet even later aan Shownieuws weten dat het gaat om niemand minder dan Bridget Maasland.

”Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen,” vertelt André Hazes.

”Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

Naomi wil erkenning geweld in jeugdzorg: ‘Als 14-jarige moest ik me uitkleden voor een paar mannen’

Zien: dít is de nieuwe vriend van Pommeline