in

Nikkie Plessen gaat voor compleet nieuwe look

Nikkie Plessen staat bekend om haar lange blonde lokken. Echter, de business babe is altijd in voor een nieuwe look. Op Instagram deelt Nikkie een foto van haar nieuwe kapsel. Looking good, Nikkie!

Pony
Nikkie is voor een pony gegaan, zo laat ze zien op haar Instagram. Het is niet de eerste keer dat Nikkie kiest voor deze look. Maar waar ze de vorige keer veel kritiek kreeg op haar pony, zijn haar followers nu wél enthousiast over de nieuwe coupe van de business babe.

Lees ook  Vrouw offert zichzelf op om haar verloofde van een zeldzame ziekte te redden.

Zo reageert iemand met: “Staat leuk je haar zo!” en een ander reageert met de woorden: “Heel nice je haar!”.

Dit droeg mode-ontwerpster Nikkie Plessen afgelopen week.

Kritiek
Nikkie plaatste in mei ook al een kiekje met een pony. De blondine schreef toen bij haar foto: “Doen of niet?”. Haar volgers reageerden vervolgens alles behalve enthousiast.

Echter gaf Nikkie niks om deze kritiek en verscheen ze toch aan de desk met haar gloednieuwe coupe. “Jullie waren heel duidelijk, maar toch even een keer bij RTL Boulevard een pony”, schreef de fashiongoeroe lachend op Instagram. Nikkie kon na de uitzending dan ook op heel wat reacties van kijkers rekenen.

Lees ook  Kost wat, maar dan heb je ook wat: De duurste caravan van Nederland staat te koop!

Gelukkig kon de blondine er om lachen. Ze deelde de dag erna weer een kiekje met haar oude kapsel. “Mijn pony is weer verdwenen.” Wat bleek? Het was helemaal niet geknipt, ze droeg namelijk een nep-pony.

Temptations Shirley verbluft volgers met nieuw uiterlijk

Man vermoordt zeemeeuw omdat vogel zijn frietjes wilde stelen.