in ,

Netflix-lifehack: met deze truc maak je verborgen categorieën zichtbaar

Nu kunnen we helemaal niet meer stoppen met kijken. Dacht jij Netflix al helemaal te hebben uitgespeeld? Dan heb je deze nieuwe functie waarschijnlijk nog niet ontdekt.

Het videoplatform staat nu al garant voor urenlang vermaak, maar er is nu een nieuw technisch snufje beschikbaar waardoor we nog veel meer titels kunnen zien. Netflix zal dan ook nooit meer hetzelfde zijn nadat je deze lifehack hebt geprobeerd.

Verborgen categorieën
We hebben het over Netflix Hidden Categories, een heel slimme Chrome Extensie die je kunt downloaden in je browser. Wat doet het dan precies?

Lees ook  Vergeet de High Tea en maak kennis met de High friet!

De extensie laat je alle — ja, echt álle — categorieën zien op Netflix. De functie was al beschikbaar door een van de geheime trucs te gebruiken die op het internet rondgaan, maar nu installeer je de extensie dus in een paar klikken. Het enige dat je nodig hebt is Google Chrome of Firefox als internetbrowser.

Schat aan verborgen series en films
Met dank aan Netflix Categories ontdek je weer een schat aan verborgen series en films, die je niet standaard te zien krijgt op je scherm wanneer je ‘gewoon’ door Netflix scrolt.

Lees ook  Afgekickte mama deelt schokkende foto van hoe ze er 4 jaar geleden uitzag. (Niet voor gevoelige kijkers)

We kunnen ons ook voorstellen dat je niet zit te wachten op een enorme lijst met films en series die er te zien zijn. Goed nieuws: je kunt ook je favorieten aangeven.

Zo krijg je alleen titels te zien die bij jouw interesses passen. Handig! Nu we eenmaal weten dat deze functie bestaat, vragen we ons af hoe we ooit zonder hebben kunnen leven.

Mogelijk eind dit jaar coronapil van Pfizer: ‘Geen lockdown meer nodig’

Man verdedigt beslissing om zitplaats niet af te staan voor zwangere vrouw