in

Nederlandse jongen (14) dood in Spaans ravijn

Een 14-jarige Nederlandse jongen is omgekomen in de Spaanse Pyreneeën tijdens een vakantie met zijn ouders. Vooralsnog gaan de Spaanse autoriteiten uit van een ongeluk.

De ouders van het minderjarige slachtoffer besloten donderdagavond even te gaan wandelen terwijl hij achterbleef op de camping in de buurt van de plaats Espot, zo melden Spaanse media. Toen zijn vader en moeder terugkeerden naar het verblijf, was de tiener verdwenen. Daarop werden de hulpdiensten ingeschakeld.

Grootmoeder draagt ​​haar trouwjurk na 63 jaar: de reflectie op de foto zorgt voor tranen in mijn ogen

Een woordvoerder van de Spaanse politie bevestigt het bericht aan De Telegraaf. De zoektocht werd uitgevoerd door de Mossos d’Esquadra, vertelt een zegsman.

Nadat de jongen als vermist werd opgegeven, werd direct een zoekactie op touw gezet. Toen er om 04.00 uur nog geen spoor van de jongen te bekennen was, werd deze gestaakt.

Vanochtend trokken politie en brandweer er wederom op uit om de tiener op te sporen. Met behulp van een helikopter werd het lichaam van de jongen omstreeks 09.30 uur in een ravijn in de buurt van de camping aangetroffen. Een speciale berg-eenheid van de Catalaanse politie werd opgeroepen om bij het moeilijk bereikbare lichaam te komen.

Zelfs Yolanthe wist zich geen houding te geven bij dit kampvuur

De politie onderzoekt nog hoe de minderjarige jongen in het ravijn is beland.

Parkeerbedrijf Schiphol verknalt vakantie van gezin: duizenden euro’s schade, 1400 km extra op de teller én twee boetes

Politie waarschuwt voor naaktloper op heide