in

Na verschillende verkeerde diagnoses sterft de jongen aan een hersentumor – rust in vrede, kleine engel

De dood is deel van het leven, net zoals ademen. Maar er is niets wat ons echt kan voorbereiden voor wanneer iemand plots komt te overlijden. De wonden die de dood nalaat zullen er voor altijd zijn.

Een familie uit het Britse Essex is overweldigd door leed nadat hun dierbare zoontje Sylas plots overleed.

De ouders beschrijven hoe de jongen altijd gelukkig en speels was, maar op een dag niet meer kon lachen.

Zijn moeder en vader vermoedden dat hij hevige pijn had, want zijn tandjes begonnen te groeien. Maar dat hij stopte met lachen was eigenlijk een waarschuwingssignaal, meldt The Mirror.

Verkeerde diagnose
Al snel was het te moeilijk voor de ouders om hun zoontje ’s avonds in slaap te wiegen, en Sylas begon ook problemen met zijn evenwicht te ondervinden.

Ze zochten medische hulp om te weten wat er aan de hand was met hun zoontje, maar kregen geen bericht dat hen zorgen maakte.

Na verschillende diagnoses door verschillende artsen, bleek dat ze allemaal verkeerd waren.

Lees ook  9 foto’s die bewijzen dat depressie geen gezicht heeft

Alle artsen die ze hadden ontmoet hadden een diagnose gegeven en toen de familie eindelijk wist wat er aan de hand was, veranderde het hun leven voorgoed.

De kleine Sylas leed aan een hersentumor, zo groot als een bal. “We waren in complete shock. Ik kon niet begrijpen hoe dit kon gebeuren met onze kleine, lieve jongen,” zegt moeder Nicole.

Dokters fout tijdens operatie
Er moesten verschillende operaties uitgevoerd worden om Sylas’ leven te redden. Naast vele andere dingen, werden er operaties uitgevoerd zodat overtollig vocht kon verwijderd worden, de helft van de tumor.

Maar toen de derde operatie werd uitgevoerd, liep er iets helemaal verkeerd. Sylas’ ouders zeggen nu dat hun zoon ernstige hersenschade had opgelopen tijdens de operatie.

“Ik was er kapot van. Toen we hem zagen, had hij een buisje in zijn mond dat hem hielp bij het ademhalen.”

Een echografie toonde aan dat de hersenschade zo ernstig was dat de kleine jongen niet veel tijd meer had.

Lees ook  Waarschuwing voor slaapzakjes waarin baby's kunnen verstikken

Laatste momenten bij familie
Sylas mocht naar huis met zijn ouders en bracht het laatste deel van zijn leven door bij de familie. Ze moesten hun kleine jongen en al het medische materiaal twee verdiepingen omhoog brengen.

 

“Het is niet gemakkelijk, maar het was het vechten waard om hem bij ons te hebben, omringd door liefde.”

We zaten en zongen de hele tijd. We hadden een prachtige tijd samen, toen we prachtige herinneringen hadden samen. We gingen naar buiten, speelden thuis. We konden zelfs nog een Kerstmis samen doorbrengen.”

Grote leed van de ouders
Op 21 februari 2020, blies Sylas zijn laatste adem uit. “We wisten dat Sylas een korte tijd had in zijn leven. We bleven de hele dag bij hem, knuffelden en vertelden hem hoeveel we van hem hielden.”

Moeder Nicole hoopt dat geen andere ouder ooit zoiets moet meemaken, en hoopt dat in de toekomst operaties veilig kunnen worden uitgevoerd.

Rust in vrede, kleine vriend! Onze gedachten gaan uit naar jou en je ouders.

Moeder vertelt zoontje (10) dat ze met hond gaat wandelen en verdwijnt 8 dagen, sluit hem op zonder eten of water

Gezondheidsraad: Bedrijven, horeca en scholen gaan vragen om vaccinatiebewijs!