in

Na 1.616 injectienaalden en 4 jaar ivf-behandelingen bevalt mama van prachtige babydochter.

Het was een ware lijdensweg. Vier lange jaren, zeven ivf-behandelingen, 1.616 injectienaalden en drie miskramen waren er nodig om het mirakel te laten geschieden. Patricia gaf haar droom om een zusje of broertje aan haar gezin toe te voegen nooit op!

Patricia O’Neill had er altijd al van gedroomd om het gezin nog uit te breiden met een broertje of een zusje. Helaas leed de moeder aan een bloedstollingsstoornis waardoor het bijna onmogelijk was om zwanger te worden. De Amerikaanse moest zichzelf elke dag een injectie toedienen. Na een derde miskraam stonden zij en haar vrouw Kimberly op het punt om op te geven.

Ze besloten om het nog een keertje te proberen en na vier lange jaren werd hun droom eindelijk vervuld. Hun dochtertje London werd deze zomer gezond en wel geboren. “Het was erg beangstigend, het was beangstigend tot de dag van de bevalling”, getuigde Patricia aan AZ Family.

Lees ook  Zoon negeert zijn moeder tot haar dood, kijkt in de kist en realiseert de verschrikkelijke waarheid.

Kimberly vond het een mooi idee om een foto van de baby te maken te midden van de naalden. De vrouw legt uit waarom: “Het was iets persoonlijks, iets wat we wilden om onze lange reis te documenteren.”

Toen Samantha Packer gevraagd werd om de foto’s te maken, stond ze versteld van het aantal naalden dat gebruikt werd. De naalden werden mooi neergelegd in de vorm van een hartje met het pasgeboren dochtertje er middenin.

Lees ook  De reden achter deze foto van een 10-jarige hersendode zoon zal je doen koken van woede.

De familie deelde de foto op Facebook waar het al meer dan 60.000 keer gedeeld werd. Samantha getuigde dat het een moeilijke en harde weg was, maar dat het uiteindelijk allemaal de moeite loonde.

Patricia gaf ook nog een belangrijke boodschap mee aan London: “Hopelijk zal ze leren dat ze nooit mag opgeven. En zelfs als er geen hoop meer is, moet je doorzetten want op het einde van de tunnel is er licht en je kunt er komen.”

WAUW! DIT IS ECHT EEN WONDER! DEEL DIT BERICHT OM DIT GEZINNETJE HET ALLERBESTE TOE TE WENSEN!

Man installeert camera’s bij donkere noordpool en weet bizarre beelden vast te leggen

Vrij heftige foto van Temptation Rosanna toen ze nog anorexia had: