in

Mysterie: dildo-plakker heeft het voorzien op brievenbussen

NIJMEGEN – Een brief posten was de afgelopen weken nog nooit zo spannend voor omwonenden van de Weurtseweg. Er prijkten namelijk dildo’s aan de brievenbus. Dildo’s ja. De s*ksspeeltjes – één wit en één zwart exemplaar – zijn inmiddels verdwenen. Maar gelukkig vakkundig gefotografeerd door een passant. Het bewijs is verzameld, de dader spoorloos. Wij blijven achter met een heleboel vragen.

Hoe lossen we dit mysterie op? Een camera is er niet gericht op de brievenbus in Nijmegen-West. En niemand heeft een verdachte dildoplakker kunnen spotten. De politie én PostNL komen er niet uit. ,,Zolang er geen schade is aangericht, hebben wij hier niet per se een rol in,” vertelt een politiewoordvoerder, die zich achter de oren zal hebben gekrabd. Wat is dit nu weer?

Lees ook  Jongetje (6) sterft na ongeluk met speelgoedpinguïn

Exhibitionisme
,,Dit soort meldingen heb ik nog niet eerder gehoord,” vertelt een verraste woordvoerder van PostNL. ,,Als dit vaker gebeurt, is het voor ons logisch om aangifte te doen.” Van wat eigenlijk? Verstoring van de openbare orde? Vernieling? Exhibitionisme op een object dat niet van jou is? Is dit het werk van een grappenmaker, corona-verveling, iemand die bewust wil shockeren?

,,Voorheen hing er een zwartgekleurde dild*,” vertelt een man die zijn hond in de buurt uitlaat. ,,Die heb ik voor het eerst rond de jaarwisseling gezien: ik heb er direct een foto van gemaakt.” Tijdens zijn dagelijkse ronde met de hond kijkt hij telkens even of het s*ksspeeltje er nog hangt. ,,Het ding hing er toch zeker een maand, totdat ik ineens een witte zag.”

Lees ook  Vrachtwagenchauffeur schiet slachtoffers auto-ongeluk te hulp en wordt door hen bestolen

Gedaanteverwisseling der dild*’s
Een dildo-gedaanteverwisseling. Curieus. Een voorbijfietsende postbode kan het mysterie ook al niet oplossen. Nee, zij wist er zelfs niets van (de dild*’s hangen op de achterkant van de brievenbus) en heeft er van haar collega’s niets over gehoord. Al is dit toch zeker een onderwerp dat de tongen los zou maken in de bedrijfskantine.

Nu zijn de zwarte en de witte dildo weer verdwenen. Weggehaald? Eraf gesneeuwd en opgeraapt? Een buurtbewoonster weet wel: als er wéér een opgeplakt wordt, blijft ze eraf. ,,Ik ga het zelf absoluut niet weghalen. Wie weet waar dat ding allemaal heeft gezeten.”

Jongen (5) omgebracht door drie familieleden

Begraafplaats Bodegraven doelwit van complotdenkers over p*do-netwerk, ook RIVM deed al aangifte