in

Monique Smit opgenomen in ziekenhuis

Het gaat niet bepaald lekker met de familie Smit. Kondigde Jan Smit vorige week nog aan een rustpauze te moeten nemen in verband met acute laryngitis, nu is ook zijn zus Monique aan bed gebonden. De blondine is opgenomen in het ziekenhuis en moet geopereerd worden.

„Helaas is niet alles op Instagram rozengeur en maneschijn. Sinds afgelopen dinsdag lig ik in het ziekenhuis door een niersteen en meerdere ’koliek aanvallen’, zo schrijft Monique op sociale media bij een foto van haarzelf in een ziekenhuisbed.

Lees ook  Oh-My-God: Ze heeft al meer dan 100 operaties achter de rug - En nog steeds is ze niet tevreden?

„Mijn god, nooit geweten dat dit zo pijnlijk is, geloof me: ik beval liever… Ze hoopten dat het steentje er vanzelf uit zou komen, maar omdat dat niet is gebeurd en het mijn nieren iets aantast, moet ik helaas alsnog onder het mes.” De blondine baalt er vreselijk van dat ze nu ’een hoop dingen moet afzeggen’. „Hopelijk word ik vandaag nog geholpen en mag ik snel weer naar huis naar mijn vriendjes.”

Lees ook  EHBO: zo gebruik je knoflook om van tandpijn af te raken!

Ondanks de pijn kan ze in ieder geval nog wel lachen om de situatie. „Ik verwacht op z’n minst een diamantje straks”, sluit ze grappend af.

De nieuwste rage: alcohol inhaleren uit een ballon

Arnhemse man door eigen zoon gedood, moeder ernstig gewond na aanval