in

Monique reageert op emotionele liefdesbrief van André

Monique Westenberg heeft gereageerd op de emotionele liefdesverklaring van André Hazes. De zanger postte vrijdagavond na zijn optreden bij Holland Zingt Hazes een uitgebreid bericht waarin hij zijn onvoorwaardelijke liefde aan Monique verklaart. Daarin schreef hij ook dat hij zijn vriendin heeft vernederd.

Monique reageert op zijn post: “Niemand kent je zoals ik, niemand weet waar jij doorheen bent gegaan.

Dat het “ten koste van” is geweest is iets waar wij samen uitkomen. Nu vooruit kijken en leren van de lessen die we samen hebben ervaren de afgelopen jaren ❤.”

BN’ers als Nicolette van Dam, Kirsten Schilder en William Rutten zijn erg onder de indruk. Nicolette reageert met allemaal hartjes, Kirsten schrijft: “Wat mooi…” en William ‘voelt een bruiloft aankomen’.

André postte bij zijn liefdesbrief een foto uit het RTL4-programma The Story Of My Life waarin de twee tot bejaarden werden getransformeerd.

“Op een dag zullen we rust hebben. Ik vooral…Terug denken aan een tijd waarin je mij liet zijn wie ik ben. Wie ik heel graag wilde zijn.

Lees ook  Jong meisje wordt gepest, dan doen pestkoppen iets waardoor ze in het ziekenhuis belandt

Mij ruimte geeft om dingen te doen die in een normaal gezin niet zou passen, puur omdat ik een doel had. En dat was ervoor zorgen dat als ik ooit moet sterven, ik niet hoefde te gaan als een doodgewone man.

Bedankt voor je geduld, je liefde, je hoop, je geloof in ons, je geloof in verbetering en een toekomst, je eindeloze positiviteit en vertrouwen.

Jij bent de liefde van mijn leven. Al heb ik je vervloekt, verveeld, verkankerd en vernederd. Love you Me Jul.❤”, aldus de emotionele liefdesverklaring van de zanger.

André en Monique zijn sinds eind vorige maand weer officieel terug bij elkaar (zie video bovenaan), nadat de zanger een paar maanden met Bridget Maasland ging.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’m your Rock, you’re my Star!

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

Moeder gooit dochter en andere baby uit raam omdat ze een beperking heeft

Zien: zó ziet de knappe broer van koningin Máxima eruit