in ,

Monica Geuze deelt eerlijke foto van zichzelf voor lancering nieuw boek

Gisteravond wist Monica Geuze haar Instagram-volgers omver te blazen met een prachtige foto. De YouTuber deelde een bewerkte- en onbewerkte versie van de foto. Dit alles vanwege de lancering van haar nieuwe boek.

Unreleased
Op de foto zien we Monica in lingerie poseren. Aan de eerste foto is duidelijk gesleuteld, aangezien er geen enkele oneffenheid op het lijf van de mom te bespeuren is. Op de tweede foto zien we de ‘echte’ Monica. Even prachtig, maar minder fake dan op de eerste variant.

Deze eerlijke foto’s van Monica hebben alles te maken met de lancering van haar gloednieuwe boek Unreleased. Ze laat dan ook weten bij de foto: “Eind maart is het zover. Mijn tweede boek komt uit!”

Lees ook  Vermiste jongen (7) in Bergen op Zoom gevonden na anderhalf uur durende zoektocht

Fotoboek
Waar het tweede boek van Monica precies over gaat, hield de YouTuber een lange tijd geheim. Wel wist ze vertellen dat het boek anders dan haar voorgaande boek zou worden.

En dat blijkt wel. Monica gaat namelijk een heus fotoboek lanceren, zo laat de website Bruna in de beschrijving weten.

Lees ook  Bibian ontmoette haar man via marktplaats: ‘Ik kocht een bed, en kreeg er een man bij’

“In Unreleased deelt Monica Geuze haar meest bijzondere en intieme foto’s. De bekendste socialmedia-ster van Nederland zoals je haar nog nooit zag”, klinkt de beschrijving bij het boek.

Het boek beloofd een geheel nieuwe en exclusieve inkijk in de wereld van een van de bekendste influencers van Nederland.

“Foto’s die ze alleen naar vrienden stuurt. Foto’s die ze nooit op Instagram zou plaatsen, foto’s uit shoots die niet door de keuring kwamen, de gekste selfies en de intiemste foto’s met dochter Zara-Lizzy, familie en vrienden.” Wij zijn benieuwd!

Meisje (14) blijkt iets te oud om te schommelen, brandweer gebeld

Dít is de echte naam van Jesse Klaver