in

Moeder zo dronken op bruiloft dat ze op de dansvloer in haar broek poepte.

Een bruiloft levert altijd wel enkele pittige roddels op en 9 op de 10 heeft dat te maken met gasten die te diep in het glas gekeken hebben.

Het is een vaste gewoonte op recepties, maar er bestaat een duidelijke lijn tussen plezier maken en het feest verstoren. Maar wanneer er gratis alcohol in het spel is, wordt de lijn vaak heel wazig en ontstaan er soms gênante taferelen.

Blijkbaar is dat volgens het Britse magazine UNILAD precies wat er onlangs op een bruiloft gebeurde.

Een moeder was zo dronken dat ze op de dansvloer in haar broek poepte. De stank was naar verluidt zo erg dat de zaal geëvacueerd moest worden.

Het verhaal werd onthuld op een Facebookpagina voor gênante situaties op trouwfeesten, waar een vrouw genaamd Ashlee de gebeurtenissen uit de doeken deed. Ze legde uit dat de ceremonie vooraf werd gegaan door een receptie met gratis bier en wijn.

Lees ook  Met Licor 43 maak je deze stoofpeertjes pas echt lekker!

Ashlee legde uit dat een moeder, die ze ‘Liz’ noemde, besloot om te profiteren van de gratis drankjes en het ene wijntje na het andere achterover sloeg.

De gast zei dat er slechts 50 tot 60 personen aanwezig waren, waardoor het drankverbruik van Liz niet onopgemerkt bleef.

Het bericht leest verder:
“Nadat het uur voorbij was, gingen we allemaal naar de receptiezaal waar er nog een gratis bier- en wijnbar was, voor het diner, speeches en dansen. Liz at haar maaltijd, maar ik kan je niet zeggen hoe vaak ze om rode wijn naar de wijnbar ging.”

Haar onweerstaanbare drang naar gratis drankjes had als resultaat dat ze op het ogenblik van de speeches kachellam was.

Toen het tijd was om te dansen, werd Liz omschreven als een ‘neushoorn met kanonballen rode wijn’.

Ashlee legde uit wat er vervolgens gebeurde:
“Ze probeerde te dansen terwijl ze tegen mensen aanbotste en twee glazen rode wijn boven haar hoofd hield. Ze bleef maar schreeuwen dat ze haar kinderen niet had, dus dat ze rustig kon verder feesten.

Lees ook  Vrouw sterft tijdens ransomware-aanval op ziekenhuis Düsseldorf

Ze zat helemaal onder de rode wijn, haar jurk was helemaal besmeurd, zelfs op haar rug. Het leek erop alsof ze letterlijk een Cabernet douche genomen had.

Op een bepaald ogenblik probeerde ze met de bruid te dansen en goot bijna wijn op haar dure, witte bruidsjurk.

En dan kwam de klapper. Ze raakte zo dronken dat ze in haar broek poepte op de dansvloer en iedereen moest geëvacueerd worden omdat het zo hard stonk.”

Uiteraard waren de andere Facebookgebruikers geschokt door het verhaal, dat meer dan 2.300 keer leuk werd gevonden en 1.400 reacties uitlokte.

Gratis drank is een zegen op trouwfeesten – hopelijk moedigt dit verhaal anderen niet aan om dit onderdeel te schrapp zegen en!

Dochter wordt via keizersnede geboren – als moeder gezicht van baby ziet, begrijpt ze dat er iets erg mis is

Motorrijder na lange tijd na ongeval dood gevonden