in

Moeder vertelt zoontje (10) dat ze met hond gaat wandelen en verdwijnt 8 dagen, sluit hem op zonder eten of water

De uitgehongerde jongen begon te schreeuwen vanuit het appartement om de aandacht van zijn buurman te vragen na dagen te zijn opgesloten binnen.

Toen Natalya haar huis verliet, vertelde ze haar 10-jarige zoon Mikhail dat ze de hond even ging uitlaten.

Terwijl de jongen wachtte tot ze zou terugkomen, duurde het meer dan een week voordat z’n moeder effectief thuiskwam.

De 31-jarige Natalya Azarenkova had haar kind acht dagen lang helemaal alleen opgesloten in hun smerige appartement.

Helemaal alleen opgesloten in het huis zonder enig voedsel, was de 10-jarige jongen alleen in het door kakkerlakken geteisterde huis nadat zijn moeder met hun hond was verdwenen met de noorderzon.

Het enige wat in het huis beschikbaar was, was droge rijst, maar zelfs als hij zou willen koken, kon hij dat niet omdat er geen water in het huis was.

Michail’s erbarmelijke toestand werd ontdekt door de buren toen ze de jongen om hulp hoorden roepen vanuit hun appartement in Peredelkino, Moskou.

Toen de uitgemergelde jongen eenmaal de aandacht van de buren had weten te trekken, onthulde hij dat hij alleen in thuis was, maar smeekte hij hen om de politie niet in te lichten.

De jongen kon het idee niet verdragen van zijn moeder gescheiden te worden of door een weeshuis te worden opgenomen, aldus The Mirror.

Lees ook  Dit wonderschone pre-fab huis is in 10 dagen gebouwd en kost slechts 80.000 dollar

Omdat de deur van het appartement van buitenaf op slot was, konden de buren hem alleen eten geven door wat naar beneden te laten zakken.

Vanaf het balkon boven zijn flat slaagden de buren erin wat drank en voedsel naar beneden te laten zakken voor Mikhail, die al dagen in de flat zat zonder iets te eten.

De buren hadden de hulpdiensten nog steeds niet ingelicht nadat ze Michail’s smeekbeden hadden gehoord.

Maar toen zijn moeder Natalya de volgende dag nog steeds niet naar het appartement was teruggekeerd, besloten ze dat het niet in OK was om het kind binnen opgesloten te laten zitten, en belden ze uiteindelijk om hulp.

Na vijf dagen alleen in het huis te hebben doorgebracht, werd Mikhail eindelijk gered door de hulpdiensten en naar het ziekenhuis gebracht zodat artsen hem konden onderzoeken.

“Ik kan me niet voorstellen hoe dit kind daar vijf dagen heeft kunnen overleven,” zei een buurman, Dmitry, die getuige was van het moment waarop agenten met geweld de deur openden om de smerige staat van het appartement te onthullen.

“Er zijn veel kakkerlakken, overal vliegen en een vreselijke stank,” voegde de buurman eraan toe.

Het appartement had ook geen elektriciteit en geen water, en was een “totale puinhoop,” zei de buurman, volgens Daily Mail.

Lees ook  Stel bekladt ‘per ongeluk’ kunstwerk van 425.000 euro

Zelfs nadat haar zoon was gered, was Natalya nog steeds niet naar huis teruggekeerd. Het duurde maar liefst acht dagen nadat ze haar zoon alleen had gelaten om eindelijk terug te keren.

Agenten slaagden erin om haar in hechtenis te nemen toen ze met haar hond Dzaina werd gespot.

Hoewel hij alleen in het appartement was achtergelaten zonder eten of zelfs maar water, bleef Mikhail nog steeds zijn moeder verdedigen. De jongen had twee jaar geleden zijn vader verloren.

Toen ze met de politie sprak, beweerde Natalya dat ze voor twee dagen rijst voor de jongen had achtergelaten om te eten, voordat ze hem in de steek liet.

Haar excuus was dat ze bij haar vrienden was, maar ze kon geen goede reden geven waarom het zo lang duurde voordat ze terugkwam.

Nu ze geconfronteerd wordt met een gevangenisstraf en het hoederecht over Mikhail lijkt te verliezen, hoopt de moeder nog steeds dat ze haar zoon terugkrijgt. “Ik heb mijn zoon nodig, ik wil alles rechtzetten”, vertelt ze.

Op deze plekken mogen ongevaccineerde mensen geweigerd worden

Na verschillende verkeerde diagnoses sterft de jongen aan een hersentumor – rust in vrede, kleine engel