in ,

Moeder Brenda laat haar enorm gerimpelde buik zien na 5 kinderen – Ongelooflijk!

Diëten, botox, kleding, kapsel. Het voelt soms alsof alles om uiterlijk draait. Als je er niet op een bepaalde manier uitziet, hoor je er niet bij.

Wat we dan meestal vergeten is dat schoonheid meestal diep van binnen zit, niet aan het oppervlakte. Deze moeder van vijf laat dat op een geweldige manier zien.

Brenda Stearn komt oorspronkelijk uit Mexico, maar verhuisde vele jaren geleden naar de VS. Op een dag stuurde ze een berichtje naar een verkeerd nummer.

Een gelukkig toeval, want ze trouwde met de man aan de andere kant van de lijn. Samen met hun vijf kinderen leven ze tevreden in Ohio. Toen deed een depressie zijn intrede …

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brenda Rivera Stearns (@she_plusfive)

Nadat Brenda van haar vijfde kindje was bevallen kreeg ze een post-partumdepressie. Drie maanden later was haar lichaam nog steeds niet zoals voor de zwangerschap. Ze voelde zich niet lekker in haar eigen vel en was ongelukkig.

Lees ook  Bob zoekt op zijn 87ste werk anders kan hij de zorg van zijn vrouw niet betalen

Toen besloot ze om te stoppen met het focussen op emotie en de realiteit onder de ogen te zien. “De realiteit is dat mijn lichaam sterk en mooi is… en ook dat van jou,” postte Brenda op Instagram.

Ze nam de bovenstaande foto en plaatste deze op sociale media. “Ik nam deze foto om mezelf te herinneren dat het er niet toe doet hoe onze lichamen er op dit moment uitzien – het is tijd om onze eigen schoonheid te vieren!”

Velen onder ons zouden dit inspirerend vinden, maar veel mensen noemden het walgelijk dat ze haar lichaam op deze manier tentoonspreidde.

Lees ook  Moeder schrikt zich een hoedje als ze tientallen spinnen in kamer van dochter aantreft

Deze gemene reacties lieten haar niet kitsen. Integendeel, ze begon een beweging om mensen bewust te maken over de schoonheid van moederschap.

Vrouwen hebben haar geprezen om de motivatie en kracht die ze hen geeft. Meer dan 25.000 volgers op Instagram luisteren graag naar haar adviezen.

Een van de belangrijkste boodschappen die ze wil delen is dat kinderen hun moeder als een geheel zien.

“Ze weten wat er in onze harten rondgaat en houden onvoorwaardelijk van ons. En dat is alles wat belangrijk is.”

In een tijd waar schoonheidsidealen overal op ons af komen, is het goed om een weerwoord te horen.

Wat zou jij zeggen tegen vrouwen die ontevreden zijn met hun uiterlijk? Ben je het ook met Brenda eens?

‘Pechgeneratie’ wil compensatie voor leenstelsel: ‘Heb 60.000 euro schuld’

Vrouw wordt door vriend gedumpt, stuurt hem een ton uien om “hem aan het huilen te maken”