in

Moeder treft 11-jarige dochter dood aan in bad met smartphone – met de oplader nabij

Een moeder in Oostenrijk moest onlangs doormaken wat geen enkele ouder ooit zou moeten ervaren. Haar dochter overleed in bad, bericht RTL. Het is een verschrikkelijke tragedie.

Een elfjarig meisje uit de stad Dornbirn werd onlangs dood in bad aangetroffen. Ze was naar de badkamer gegaan. Na een tijdje klopte haar moeder op de deur, maar kreeg geen antwoord.

Lees ook  Opsporing Verzocht: Agressieve daders overvallen slechthorende man (54)

Toen ze door het badkamerraam keek, zag ze haar dochter bewegingloos in bad liggen. Een gezinslid trapte de deur in en begon het meisje te reanimeren. Helaas was het te laat, er viel niets meer te doen.

Volgens RTL gaf de politie aan dat haar mobiele telefoon in het water lag. De oplader lag nabij. Haar lichaam was ernstig verbrand.

Lees ook  Zesjarig jongetje is vermist in bossen - 22 uur later zien reddingswerkers wat er naast hem ligt

De risico’s van het opladen van een smartphone worden vaak onderschat. Het is tragisch dat er nog steeds mensen sterven omdat ze hun telefoon in bad opladen.

Het is zo ontzettend belangrijk om onze kinderen bewust te maken van de gevaren van water en elektriciteit! Dit soort drama’s zouden nooit mogen gebeuren.

Roxeanne Hazes: ’Geen idee of mijn moeder erbij is’

Cherelle is zó knap (vindt ze zelf) dat ze geen vriendje kan krijgen