in ,

Moeder schrikt zich een hoedje als ze tientallen spinnen in kamer van dochter aantreft

Als je één spin in je kamer al erg vindt, dan is dit de overtreffende trap. Zelfs als je niet bang voor spinnen bent, zijn tientallen kruipende geleedpotigen toch iets teveel van het goede!

Een moeder uit Australië kreeg de schrik van haar leven toen ze de kamer van haar dochter binnenging.

Het is niet meteen duidelijk hoeveel jachtkrabspinnen er op de foto staan, die op Twitter werd gedeeld, maar we zijn het allemaal ermee eens dat het veel teveel zijn!

Veel mensen waren geschrokken toen ze de foto’s zagen. Ietwat rationelere gebruikers wezen online op het feit dat jachtkrabspinnen onschadelijk zijn.

Lees ook  Twee beste vriendinnen laten zich tot identieke Barbies verbouwen

Sterker nog, ze zijn juist heel erg nuttig door muggen en andere insecten op te eten. Maar laten we wel zijn, dit wil niemand thuis aantreffen…

Een vriendin van de moeder schreef: “Ze zijn groter dan de kleine baby’s die ik heb gezien. Je kunt zien hoe groot ze zijn bij het raam. Ze zijn snel en ze springen en ze zijn groot. Ik vang ze en zet ze buiten. Dit zou me echter compleet overstuur maken.”

Lees ook  Deze pizza-houtoven-kachel maakt in de zomer elke achtertuin compleet

Vrouwelijke jachtkrabspinnen leggen een zijden eierzak met zo’n 200 eitjes. Na een paar weken komen de spinnen uit de eitjes gekropen. Als je de pech hebt dat de moederspin binnenshuis is gekropen, krijg je deze nachtmerrie …

De dieren in Australië jagen ons soms de stuipen op het lijf! We moeten er niet aan denken om ooit zoiets tegen te komen.

Vrouw ziet haar kat achter het raam zitten – in iemands anders huis

Emotionele video van politiehond die thuiskomt nadat hij is neergeschoten is al 50 miljoen keer bekeken