in

Moeder moedigt alle ouders aan om hun kinderen te vaccineren na de dood van jonge dochter

Het debat blijft woeden – niet in de laatste plaats geholpen door de sociale media – over de vraag of ouders hun kinderen moeten vaccineren.

Conspiracy-theoretici beweren dat vaccins alleen bestaan ​​om farmaceutische bedrijven meer geld te laten maken; dat de vaccinaties eigenlijk meer kwaad dan goed doen.

De Britse arts Andrew Wakefield stelde het meest beruchte argument tegen vaccins toen hij in 1998 beweerde (ten onrechte, kunnen we eraan toevoegen) dat er een verband was tussen het vaccin tegen mazelen en autisme.

Niettemin gebruiken ouders dit oude argument nog steeds als een reden om hun kinderen niet het vaccin te geven dat nodig is om hun kinderen te beschermen tegen mazelen.

Helaas realiseren mensen zich vaak pas de fout van hun manier wanneer zich een ernstige tragedie voordoet.

Het is nooit gemakkelijk om te accepteren wanneer een kind sterft aan een te voorkomen ziekte, maar helaas is dat precies wat er gebeurde met de dochter van Dragana Petrovic, Nadja.

Nu hoopt de moeder dat iedereen haar verhaal zal lezen en begrijpt wat de gevolgen zijn van wat er kan gebeuren als uw kind onvoldoende gevaccineerd is.

Dragana Petrovic bracht veel tijd door in het ziekenhuis toen haar geliefde dochter Nadja de diagnose hypocalciëmie kreeg.

Hypocalciëmie gaat gepaard met verhoogde calciumspiegels in het bloed en is een ziekte die voornamelijk wordt veroorzaakt door vitamine D-tekort. Helaas kan het moeilijk te detecteren zijn.

Lees ook!
Bibian Mentel vertelt over impact kanker op haar zoon

Vanwege haar toestand kon Nadja niet als normale kinderen worden gevaccineerd. Hierdoor was ze uiterst vatbaar voor mogelijk dodelijke ziekten zoals de bof, mazelen en rodehond.

“We hoopten dat de collectieve immuniteit haar zou beschermen”, zei Dragana op haar Facebook-pagina.

Helaas was dat niet het geval. Eerder dit jaar was Nadja in het ziekenhuis besmet met mazelen. Ze ving de ziekte op van een jonge jongen die tijd in dezelfde ziekenhuiskamer had doorgebracht.

Natuurlijk had het nooit mogen gebeuren. Toen dat eenmaal gebeurde, kon er echter maar heel weinig worden gedaan.

Toen Nadja hoge koorts begon te krijgen, viel Dragana’s hart als een steen in haar maag.

Ze besefte al snel dat het serieus was.

“Nadja werd moe, ademde nauwelijks, had verhoging, gezwollen, neus en mond bloedend en blauw. ‘S Avonds werd ze opgenomen op de intensive care en om vier uur die nacht werd ze kreeg ze een daling van de druk en een hartaanval. Reanimatie werd uitgevoerd en Nadja overleefde het, “schrijft Dragana.

Helaas was het gevaar niet verdwenen.

Drie maanden lang werkte het lichaam van de kleine Nadja onvermoeibaar om de infectie te bestrijden. Begin april verloor ze echter het gevecht en stopte haar hart.

Nu vecht Dragana om ervoor te zorgen dat de dood van haar dochter niet voor niets was. Het is haar doel om haar best te doen om te voorkomen dat zoiets ooit weer gebeurt. Door openhartig haar hartverscheurende verhaal te delen, hoopt Dragana dat ouders niet bewust zullen opteren om vaccins over te slaan die de levens van hun kinderen zouden kunnen redden.

Lees ook!
Man met blote handen dood gewurgd door vriendin die “wilde weten hoe het aanvoelde”

Zorgwekkende ontwikkelingen
In de afgelopen jaren hebben veel van ’s werelds grootste landen de mazelen onder controle gehouden door middel van effectieve vaccinaties.

In de afgelopen jaren hebben bangmakerij en propaganda sommige ouders er echter van weerhouden om hun kind te beschermen tegen de nodige pogingen.

Dit is simpel gezegd iets dat we moeten stoppen.

In Dragana’s woorden: “Ik heb dit verhaal met je gedeeld om ouders te onderwijzen die twijfelen over de vaccinatie van hun kinderen. Elk kind heeft recht op bescherming tegen infectieziekten. Nadja werd een slachtoffer, gaf haar eigen leven op, om te laten zien hoe deze onschuldige kinderziekte iemands leven in gevaar kan brengen. Nu is het aan ons om haar verhaal te delen, zodat niemand lijdt zoals zij. Mijn engel heeft me te vroeg verlaten, maar ik zal vechten zodat niemand hier vergeet en doormaakt wat ik heb meegemaakt. “

Niet in staat zijn om je kind goed te vaccineren, is niet alleen gevaarlijk voor hen, het brengt de levens van anderen ook in gevaar.

Help ons het verhaal van Nadja TE DELEN en laten we vechten voor de rechten van kinderen om te leven.

Haar ouders hebben 31 jaar tegen haar gelogen – toen ze een oude foto zag ontdekte ze de waarheid

De douane hoort wanhopige schreeuw om hulp – maak vreselijke ontdekkingen in de tas van een zakenvrouw