in

Moeder laat baby in de steek als ze ziet dat hij Downsyndroom heeft – vader besluit hem alleen op te voeden

Je zou kunnen denken dat als een kind wordt geboren, hij of zij alle liefde in de wereld krijgt – van beide ouders.

Je zou kunnen denken dat ouders onvoorwaardelijk van hun kinderen houden, ongeacht uiterlijk of innerlijk. Maar helaas is dit niet altijd het geval.

“Ik ben bang dat uw kind het syndroom van Down heeft,” dat was het eerste wat Evgeny Anisimov, uit Moskou, hoorde, na de geboorte van zijn zoontje.

Het jongetje werd door de doktoren meegenomen voor verdere controle en Evgny wachtte om iets tegen zijn uitgeputte vrouw te zeggen.

“Ik wist niet wat ik moest doen toen ik hoorde dat de kans bestond dat mijn zoon het syndroom van Down had.

Ik dacht dat het nu mijn taak was om emoties te doen stoppen, beginnen met denken en mijn vrouw te steunen, omdat ik dacht dat het moeilijker voor haar zou zijn.

Het resultaat van de analyse werd ons binnen een paar dagen beloofd, en, tot dan, besloot ik om niets tegen haar te zeggen,” vertelde Evgeny aan BoredPanda.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Каждая длинная дорога начинается с первого шага. Поиск Бога – что то личное, сокровенное и не всегда быстрое.. 23 августа 2019 года мы покрестили Мишу 🙂 Его путь начался! Волгоград Храм Иоана Предтечи. Отец Валерий, Крестная Тамара и Крестный Артем стали его спутниками на этом непростом, но благодатном пути. Друзья! Особую благодарность хочется выразить организации Моя кровинушка @moya_krovinushka, в особенности Елене @ez_kras. Благодарим! Сам процесс нам был не очень знаком, спасибо, что были рядом! Также слова благодарности хочется сказать дяде Степе @massage_stepan , за рекомендации Отца Валерия. И отдельное спасибо и низкий поклон супер Человеку с большой буквы: Светлане. Снимаю шляпу перед твоей стойкостью, силой и талантом! @cveta_me @paparazzi.me Спасибо, друзья, что Вы рядом! Дай Вам Бог!

Een bericht gedeeld door Евгений Анисимов (@evgen_tyz) op

Toen de bevestiging eindelijk kwam en het bleek het kindje daadwerkelijk het syndroom van Down had, was Evgeny de initiële schrik al te boven gekomen.

Lees ook  Monique strijdvaardig: ‘Wil vechten voor ons gezin’.

Hij leerde wat het syndroom echt inhield en was klaar om van zijn zoon te houden en voor hem te zorgen.

Maar de moeder dacht er helaas niet hetzelfde over. Ze was bang voor de baby en wilde hem niet houden. Het creëerde een conflict tussen het koppel en uiteindelijk gingen ze uit elkaar.

Lees ook  Vrouw zegt dat haar stiefzoontje vermist is, maar de politie gelooft haar niet. Uiteindelijk brengt ze de politie naar het lichaam van jongetje, maar dan gebeurt er iets vreselijks met de vrouw

“Als een kind wordt geboren, vraagt hij aan de buitenwereld: ‘Ben ik hier nodig of niet?’ En ik antwoord met zekerheid: ‘Mijn zoon, je bent nodig!’.

Met hem zijn, zelfs alleen, is normaal voor een normale man. Ik benadruk – ik ben een normale man, geen held,” zegt Evgeny, die vaak wordt geprezen omdat hij de jongen alleen opvoedt.

Alleenstaande ouder zijn is niet gemakkelijk. We hebben heel veel respect voor Evgeny!

Kijkers ‘Steenrijk, straatarm’ snappen weinig van relatie miljonairs

RIVM meldt 7833 nieuwe besmettingen