in

Moeder komt er via Facebook achter dat haar vermiste dochter dood is!

De moeder van Alesha MacPhail (6) kwam er via een Facebook bericht achter dat haar dochtertje dood was aangetroffen in een bos.

Oproep
Alesha was rond 06.25 uur verdwenen uit haar huis in Rothesay op het eiland Bute in Schotland en werd tweeënhalf uur later gevonden. De moeder deed vanwege de vermissing van haar dochter een oproep op Facebook. Naast één foto schreef Angela: “Mijn dochter is vermist als iemand informatie heeft help dan alsjeblieft.” Kort daarop werd ze door iemand via Facebook gewezen op een ander bericht, waarin stond dat het lichaam van een jong meisje was gevonden.

Baby geboren met gespleten gehemelte lacht voor het eerst dankzij levensveranderende operatie.

Hotel
Toen meerdere mensen linkjes naar nieuwswebsites hadden geplaatst onder het bericht van de moeder, kwam ze erachter dat het inderdaad om haar dochter ging. De politie bevestigde dat Alesha’s lichaam werd ontdekt in het bos op de plaats van een verlaten hotel. Het hotel is in 1970 gesloopt en ligt op ongeveer 20 minuten lopen vanwaar ze is verdwenen. Het meisje blijkt te zijn vermoord.

Zoon negeert zijn moeder tot haar dood, kijkt in de kist en realiseert de verschrikkelijke waarheid.

Detective
Stuart Houston, detective van de Schotse politie: “Deze dood van een 6-jarig kind heeft de hechte gemeenschap van ons eiland op zijn kop gezet en het is absoluut noodzakelijk dat we te weten komen wat er met haar is gebeurd.”

Hij sleept een haai het strand op – maar dan onthult de camera waarom

Personal trainer wordt net iets té opgewonden tijdens work-out met fitbabe!