in

Moeder doodde baby en stopte het lichaam dan in de diepvries “omdat het zo vies rook.”

Waarschuwing: Dit artikel bevat heftige inhoud en is niet geschikt voor gevoelige lezers.

Een moeder wordt beschuldigd van de moord op haar baby en stopte het daarna in de diepvries omdat de “stank ondraaglijk” werd.

Amanda Oakes (36) zou het lijk verborgen hebben in de diepvries van een hotel in plaats van een gepaste begrafenis te regelen.

Oakes uit Alabama in de VS zou het kind al in juni gedood hebben, maar nu vraagt ze om haar borgtocht te verlagen om uit de gevangenis vrijgelaten te worden.

Terri Dubose, van het Agentschap voor Kinderbescherming, zegt echter dat Oakes in de gevangenis zou moeten blijven omdat ze een gevaar is voor andere kinderen.

Ook lokale inwoners zijn geschokt over de gedachte dat Oakes gewoon terug in hun wijk zou kunnen rondlopen.

Een buur genaamd Renee Roberts zei: “Ik heb drie kinderen ter wereld gebracht. Of ik nu single of gescheiden ben, ik zou dit mijn kinderen nooit kunnen aandoen.”

Ze zou onder invloed van drugs geweest zijn toen ze het lichaam in de vriezer stopte. De politie maakte de precieze doodsoorzaak nog niet bekend.

Wat vind jij van haar verzoek om de borgtocht te verlagen om vrij te kunnen komen? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Ken je ‘m nog? Dit is Herman ‘I’m A Dancer’ uit Idols 15 jaar later!

Katwijk gaat mensen tegenhouden die voor ‘Project X’ komen