in

Mindervalide man is beroofd van zijn portemonnee

Breda – Een man, die in een scootmobiel rijdt, is zaterdagavond door drie mannen beroofd op de Tussen de Dijken. De drie rovers waren zo laf om een mes op zijn borst te zetten en zijn portemonnee mee te nemen.

Het slachtoffer van 62 jaar was op zaterdag 14 maart 2020 om 18.15 uur een stukje gaan rijden. Hij reed om ongeveer 18.45 uur op Tussen de Dijken ter hoogte van de kinderboerderij.

Op dat moment kwamen drie getinte mannen tussen de 30 en 45 jaar op hem af. Eén van de mannen prikte met een mes in de borst van het slachtoffer en zei: “Geef me je portemonnee lamme.”

Laat NOOIT een waterfles in je auto achter deze zomer – deel de waarschuwing!!!

Het slachtoffer wees aan waar zijn portemonnee zat en de mannen vertrokken daarmee. In de portemonnee zaten geld en wat persoonlijke spullen.

Het slachtoffer raakte flink van streek door deze laffe straatroof en toen hij thuis was heeft personeel van een ambulance hem voor de zekerheid onderzocht.

Getuigen gezocht
Het slachtoffer kon van één van de daders een signalement geven: Hij was rond de 32, 33 jaar oud, licht getint, gezet postuur, tussen de 1.50 en 1.65 lang.

Scooters kapot door tanken met E10: 'Als ik dit had geweten'

Hij had grijs bruin kort haar. Hij was gekleed in een spijkerbroek, een groen shirt en had een zwarte pet op.

Dader twee was rond de 46 jaar en had een mint groene broek aan. Dader drie was rond de 42 jaar. De politie is uiteraard een onderzoek gestart maar heeft nog geen idee wie de verdachten zijn. Wie helpt ons aan informatie om deze laffe roof zo snel mogelijk op te lossen.

Kappers gaan dicht

Hoestende man aangehouden in wachtrij voor coffeeshop