in

Mensen negeren de “lelijke” eenzame kat – kijk wat er gebeurt als een man iets anders doet

Ik denk dat de meeste mensen, tenminste als ze kinderen zijn, worden verteld om geen onbekende of zwerfdieren aan te raken. Het idee is dat deze kunnen gevaarlijk zijn of een ziekte hebben.

En, terwijl we inderdaad voorzichtig moeten zijn, zijn mensen vaak er snel bij om een ​​dier te beoordelen op zijn uiterlijk – ze keren de rug toe naar degenen die niet op de anderen lijken. Dat is precies waar dit verhaal over gaat.

Het is onduidelijk of het verhaal is gebaseerd op de werkelijkheid, maar het foto in kwestie is al duizenden keren online gedeeld – en raakte mij rechtstreeks in mijn hart toen ik het zag.

Er zijn veel mensen die in een blok wonen met hoge flatgebouwen. Sommigen zijn vriendelijk en praten graag met hun buren, anderen houden zich liever voor zichzelf. Hoe dan ook, men leert de personages die daar wonen herkennen, evenals hun huisdieren.

Lees ook  Vriendin ziet een lichtflits buiten de tent, loopt naar buiten en schrikt zich kapot

Mager en ziekelijk
In een dergelijk appartementencomplex was een bepaalde kat vaak op de binnenplaats te zien. De kat was extreem dun en ziek en leek van helemaal niemand te zijn. Zoals beschreven door een bewoner in het gebied: “Iedereen in het complex wist wie ‘Ugly’ was. ‘Ugly’ hield van drie dingen in de wereld: het eten van vuilnis, vechten en liefde. ‘

Zocht liefde en warmte
De kat had het lang in zijn eentje volgehouden. Maar na verloop van tijd begon een leven zonder liefde en gebrek aan voedsel de kat te beïnvloeden.

‘Ugly’ werd steeds magerder en verloor zijn staart, waardoor zijn evenwicht verslechterde, en mensen lachten omdat hij er raar uitzag toen hij liep.

Telkens als iemand hem zag, zeiden ze: “Dat is echt een lelijke kat”.

Gooiden stenen naar de kat
Sommigen gooiden zelfs stenen naar de kat om hem te laten verdwijnen terwijl hij alleen maar iemand zocht voor troost en warmte.

Lees ook  Yolanthe Cabau spreekt voor het eerst over turbulent jaar

‘Het leven van Ugly kwam op een ​​dag ten einde na een gevecht met een paar honden. Toen hij de commotie hoorde, rende een man het appartementencomplex over.

‘Ugly’ was extreem zwak, maar verzamelde zijn laatste energie om de man te benaderen. En op zijn laatste momenten kreeg de kat eindelijk wat hij altijd al had gewild: hij lag tegen de schoenen van de man en voelde zijn warmte voordat hij zijn laatste adem uitblies.

Alles wat deze kat ooit wilde, was een beetje menselijke warmte en hoe gelukkig hij het kreeg voordat hij stierf. We moeten stoppen met het beoordelen van mensen – of dieren – op basis van hun uiterlijk en meer vriendelijkheid tonen. Deel om anderen hieraan te herinneren.

Vrouw vraagt waarom jongen 5 keer per dag haar oma bezoekt: Krijgt beklijvend antwoord die ze nooit zal vergeten

Grootmoeder draagt ​​haar trouwjurk na 63 jaar: de reflectie op de foto zorgt voor tranen in mijn ogen