in

Meisje (6) in levensgevaar na dramatisch ongeval op landbouwbedrijf

Een meisje van 6 jaar oud is maandagnamiddag levensgevaarlijk gewond geraakt op een landbouwbedrijf aan de Loenhoutseweg in Hoogstraten. Het slachtoffer werd geraakt door een heftruck tijdens het overladen van hout.

Het ongeval gebeurde iets na 14 uur. Het slachtoffer was samen met haar vader op de boerderij waar de man de zaakvoerder helpt bij het overladen van stookhout in de voertuigen van de klanten.

Lees ook  RIVM: 4420 nieuwe coronabesmettingen, aantal ziekenhuisopnames afgenomen

“Mogelijk is er bij een manoeuvre iets misgelopen”, zegt Els Dellafaille, woordvoerster van de politiezone Noorderkempen.

“Er stonden verschillende mensen rond, maar niemand heeft het ongeval echt zien gebeuren. Mogelijk stond het meisje in een dode hoek en is het geraakt door de heftruck.”

De hulpdiensten hebben het meisje gereanimeerd. Het is in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis. De precieze omstandigheden worden nog verder onderzocht.

Lees ook  Moeder woest op scooterrijder die zoon aanrijdt, wordt zelf omvergereden door motoragent

Onthaalmoeder (38) verliest vergunning omdat ze onder invloed van drugs voor peuters zou gezorgd hebben: “Ongeruste buurtbewoners belden politie op”

Baby van tien maanden oud sluit zichzelf op in hete wagen, net op tijd gered!