in

Meisje (13) dood leunend tegen boom achtergelaten

De Oostenrijkse politie is een onderzoek gestart naar de gewelddadige dood van een 13-jarig meisje in Wenen. Haar lichaam werd afgelopen zaterdag op straat gevonden in Wenen, leunend tegen een boom.

Het lichaam van het meisje werd gevonden op de groenstrook tussen twee rijbanen in. Hoe ze daar terecht is gekomen, is onbekend.

Op haar lichaam zaten talloze kneuzingen, melden Oostenrijkse media. Ze werd nog gereanimeerd, maar dat mocht niet baten.

Lees ook  Moeder vergeet bijsluiter te lezen: Baby vecht voor haar leven nadat blaren lichaam bedekken

Haar leeftijd werd in eerste instantie door de politie geschat op ongeveer 18 jaar. Maar nadat de politie een beschrijving van haar hadden gedeeld, meldden haar ouders zich bij het politiebureau in de deelstaat Neder-Oostenrijk. Ze herkenden de trui die het meisje aan had.

De politie wil weinig kwijt over de zaak. De ouders hebben hun dochter gisteren geïdentificeerd. Hoe en waarom de 13-jarige in Wenen terecht is gekomen, wordt nog onderzocht.

Lees ook  6 maanden oude baby krijgt Herpes door onschuldige kus

Politie: ze is niet in het openbaar vermoord
Uit de autopsie blijkt dat ze is gewurgd. “De 13-jarige is niet in het openbaar vermoord, maar in een privéruimte, zoals een appartement of een huis”, zegt politiewoordvoerder Markus Dittrich tegen Oostenrijkse media. “Het onderzoek is in volle gang.”

Jongetje (5) schreeuwt het uit in zwembad, Kijk uit voor deze zwembroeken!

Bewust achter bezette dames aan: “Het is voor mij de ultieme uitdaging”