in

Meisje (11) overlijdt nadat ze terug in brandend huis rent om haar puppy’s te redden

Een elfjarig meisje uit Sarasota, in Florida, overleed afgelopen week woensdag nadat ze haar puppy’s uit haar brandende huis probeerde te redden.

In een post op Facebook schrijft het Sarasota County (FL) Sheriff’s Office dat ze op 6 mei meerdere meldingen binnenkregen van twee huizen die in brand stonden.

“Getuigen meldden dat ze een jonge vrouw een van de huizen hadden zien binnenlopen en hoewel omstanders probeerden te helpen, kwam de vrouw het huis nooit uit,” schreef de politie. “Volgens getuigen probeerde het kind misschien haar honden van het vuur te redden.”

Lees ook  Vermist meisje (17) stuurt geheime hulpkreet

De jonge vrouw werd later geïdentificeerd als de 11-jarige Rilee Beisler. Het meisje had twee 7 maanden oude pitbull pups, Luna en Dobby, onthult een GoFundMe pagina die is opgericht om haar gezin te helpen.

Haar tante, Laura Alden, vertelde aan WFLA-TV dat het meisje een ‘hart van goud’ had. “Ze hield van die honden. Dat waren haar baby’s.”

Waaraan ze toevoegde: “Ze was liefdevol, een heel lief meisje, creatief, kunstzinnig, vond het geweldig om te knoeien en gekke dingen te doen met haar haren.”

Lees ook  Ibrahim hoopt op deze manier te stoppen met roken - Alleen openen om te eten!

“Wat ons betreft, stierf Rilee terwijl ze een held probeerde te zijn en dat zegt alles over wie ze was.” Volgens Laura hadden buren nog geprobeerd om haar tegen te houden, maar het meisje zou alles doen om haar honden te redden.

De autoriteiten vermoeden dat Rilee gestorven is door rookinademing. Er wordt onderzoek gedaan naar de brand, maar het lijkt alsof het door een ongeluk is ontstaan.

Wat een hartverscheurende gebeurtenis. We willen haar gezin heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd. Rust zacht, Rilee.

Dodelijke steekpartij in Zwolle: politie houdt verdachte aan

Winkeldiefstal van man (56) blijkt reden te hebben: ‘Mijn familie drinkt veel koffie’