in ,

Meest stijle brug ter wereld zorgt voor paniekaanvallen bij bestuurders!

Mocht je graag naar eigenaardige plekken en mooie wegen willen rijden met je auto, dan hebben we een leuke tip voor je.

De Eshima Ohashi brug in Japan schijnt een van de engste bruggen ter wereld te zijn. Hoelang de rit gaat duren, geen idee.

Google Maps kan op dit moment helaas nog geen route uitstippelen om erheen te rijden. Maar goed, we willen natuurlijk eerst wat meer weten over deze bizarre oversteek.

Lees ook  Man met meeste piercings ter wereld heeft er 278 in zijn slurf – mensen schrikken als hij zijn broek uittrekt

De oversteek werd ontworpen om er schepen onderdoor te laten passeren. Hierdoor waren er abrupte hellingen nodig aan de oevers van Lake Nakaumi.

Automobilisten die afdalen in Matsue of Sakaiminato (de twee steden die door de brug met elkaar worden verbonden) krijgen een een panoramisch uitzicht op hun bestemming. De Eshima Ohashi Bridge is de grootste frame brug in Japan en de derde grootste in de wereld.

Brug zorgt voor paniekaanvallen!
Met een hoogte van 44 meter en veel onwijs steile stukken is het niet de meest geliefde route voor veel bewoners. Maar schijnbaar was het noodzakelijk om het op deze manier te bouwen.

Lees ook  6 maanden oude baby krijgt Herpes door onschuldige kus

Er zijn al meerdere meldingen van mensen die met paniekaanvallen op of zelfs voor de brug halt moesten houden. Wanneer je ziet wat je als bestuurder ziet, dan kun je dat misschien wel een beetje begrijpen:

Smeekbede van mama nadat graf van Julie (6) al zeven keer geplunderd werd: “We hebben al genoeg tegenslagen gehad”

De metamorfose van Gaby Blaaser van haar 20e tot 34e: “Onherkenbaar!”