in

‘Marco Borsato door Leontine betrapt met goede bekende’

Privé komt dinsdag met nieuwe onthullingen over de stormachtige relatie van de Borsato’s. Marco’s affaire met Iris Hond zou niet zijn enige misstap zijn geweest tijdens zijn huwelijk met Leontine.

Volgens het weekblad is de zanger vóór Iris al eerder vreemdgegaan met een goede bekende van het stel: zijn toenmalige secretaresse, zo vertelt Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds in bovenstaande video.

In 2006 zou volgens Privé, die beweert meerdere bronnen dichtbij de Borsato’s te hebben gesproken, er een incident zijn geweest waarbij Leontine met eigen ogen zou hebben gezien dat Marco haar bedroog.

Zij zou er tijdens een vriendinnenvakantie in Barcelona zijn achter gekomen, toen zij intieme foto’s van Marco en zijn secretaresse (die ook luistert naar een dierennaam) kreeg te zien, waarop ze innig kusten in een skilift en ook in elkaars armen lagen bij de après-ski.

Lees ook  15 marktplaatsgesprekken die volledig uit de hand lopen

Meer dan werkrelatie
Marco was een paar weken voordat Leontine op vakantie ging, met personeel van zijn artiestenbureau The Entertainment Group (TEG) op een skitripje naar Oostenrijk.

Ook zijn secretaresse, met wie hij een goede band had opgebouwd, was van de partij. Volgens deze bronnen aan Privé had iedereen binnen zijn bedrijf wel in de gaten dat ze meer hadden dan een werkrelatie, zelfs Marco’s broer…Alleen Leontine zou dat nooit hebben geweten.

Deze intieme foto’s van Marco en zijn minnares zouden op een USB-stick hebben gestaan waarop ook leuke en romantische kiekjes van Leontine en Marco stonden.

Zij kreeg de schrik van haar leven, toen zij plotseling in het bijzijn van de meiden die met haar mee waren, geconfronteerd werd met deze heftige foto’s van Marco.

Lees ook  Wat is er met Barbie gebeurd? 30 kilo afgevallen en topmodel geworden?

Leontine zou hem meteen hebben opgebeld om verhaal te halen. Marco zou in eerste instantie zijn affaire hebben ontkend. “Maar ik zie het hier toch!”, zou zij hebben geschreeuwd!

Meer namen
Na lange gesprekken tussen Marco, Leontine en hun adviseurs op het TEG-kantoor, zouden ze toen toch hebben besloten om bij elkaar blijven.

Maar wel na één drastisch besluit: zijn secretaresse moest weg! Maar ook na haar ontslag zouden de twee nog contact met elkaar hebben gehad, aldus Evert.

En volgens hem gaan er nog meer namen van vrouwen rond met wie hij ook het bed zou hebben gedeeld, bekende en onbekende namen…

Reactie management
Uiteraard heeft Shownieuws om een reactie gevraagd bij het management van Marco en Leontine, maar men wil verder niet reageren op het artikel van Privé.

Zo ziet het echte haar van Yolanthe Cabau eruit

Davina Michelle laat niks aan je verbeelding over met pikante foto