in

Man wordt in gracht geduwd omdat hij probeert te voorkomen dat tienermeisje ‘parende’ zwanen schopt

Een man werd in de gracht geduwd nadat hij probeerde in te grijpen, om te voorkomen dat een meisje twee zwanen schopte.

De Engelse politie heeft beelden vrijgegeven in verband met een tweetal incidenten die plaatsvond in Oost-Londen.

Op de video, die op sociale media verscheen, is te zien hoe een tienermeisje zich laat zakken en twee zwanen schopt. De vogels lijken op dat moment te paren.

Dan zien we hoe een man het meisje en de groep van ongeveer tien jongeren, die haar vergezellen, benaderd. De man zegt iets tegen haar, maar krijgt geen kans om uit te praten. Een tienerjongen duwt hem, zonder dat de man hem aan ziet komen, klakkeloos in de gracht.

Lees ook  22-jarige bestuurder in Breda betrapt met 45 openstaande boetes – tikt ter plaatse €8.625 cash af.

De hoofdinspecteur van de Metropolitan Police, Andy Cox, gaf volgens LadBible aan dat het verschrikkelijk was om te zien. De politie probeert door middel van de beelden het meisje en de jongeman te identificeren.

Op sociale media werd woedend op het incident gereageerd. Sommige mensen suggereerden dat het meisje de zwanen probeerde te scheiden, zodat ze elkaar niet verwonden. Zwanen zijn erg territoriaal en kunnen elkaar lelijk verwonden, soms in gevechten tot de dood.

Lees ook  Dit gebeurt als je niet wil meewerken en je vriend ook mee komt bemoeien

Wat de reden ook is geweest dat de zwanen samen waren, het blijven wilde dieren en moeten als zodanig worden behandeld. Daarnaast zijn zwanen ook in Engeland beschermde diersoorten.

Het is te belachelijk voor woorden wat deze man overkwam, omdat hij de vogels wilde beschermen. Om op deze manier pardoes in het water te worden gegooid is schandalig, vind je ook niet?

Hond sterft 2 uur na bezoek aan meer – baasje waarschuwt iedereen met een hond: “Wees voorzichtig”

Man ontwerpt offroad-rolstoel zodat zijn vrouw naar plekken kan gaan die ze zich nooit had voorgesteld