in

Man veroordeeld voor het uithongeren van zijn partner die hij ‘te dik’ vond

Deze week werd in Frankrijk een man berecht voor een zaak die ons herinnert aan manipulatie waaraan sommige mensen slachtoffer van kunnen worden. Een 35-jarige man is veroordeeld voor zwaar geweld tegenover zijn partner.

Woensdag 28 juli verscheen een 35-jarige man voor de rechtbank van Saint-Brieuc, in de Côtes-d’Armor. Hij werd beschuldigd van zwaar geweld tegen zijn ex-partner.

Zijn ex-partner diende begin dit jaar een klacht in wegens o.a. doodsbedreigingen, intimidatie en pestgedrag, meldt het weekblad Le Trégor. De vrouw had aangegeven dat hij erg gewelddadig was en onder zijn juk moest doorgaan. Hij was geobsedeerd door haar gewicht en haar uiterlijk.

Lees ook  Eitan (6) die kabelbaandrama overleefde is ontvoerd

“Hij verbood me om te eten, omdat hij vond dat ik te dik was. De beledigingen en bedreigingen waren constant. Hij dwong me 17 kilo af te vallen door zijn terreur en door voedsel weg te nemen. Hij dreigde zelfs om al mijn familie te doden en mijn hond als ik iets zou zeggen,” bericht Le Trégor.

Lees ook  Man traint buikspieren op elektriciteitspaal: tienduizenden zonder stroom

De man woonde het proces bij via videoconferentie vanuit zijn cel. Met 19 veroordelingen op zijn strafblad zit hij momenteel vast voor andere misdrijven. Hij zei dat hij de vrouw niet kende en volkomen onschuldig was. Dit gebeurde voordat hij zijn geduld verloor en de aanwezigen en het rechtssysteem als geheel bedreigde en beledigde.

De rechtbank veroordeelde hem tot 18 maanden gevangenisstraf. Ook mag hij vijf jaar lang niet bij het slachtoffer in de buurt komen of haar contacteren

Dit vakantieresort is speciaal voor dikke mensen

Tony Junior laat nieuwe tatoeage zetten, fans spotten behoorlijke spelfout!