in

Man stopt meisje (6) in kofferbak en rijdt weg

In Weert (Limburg) is gisteravond een 6-jarig meisje korte tijd ontvoerd geweest. Ze was aan het spelen in de speeltuin, toen ze werd aangesproken door een onbekende man. Die stopte haar in de kofferbak van zijn auto. Het meisje is inmiddels weer terecht.

De auto, vermoedelijk een Volkswagen Golf of soortgelijk model, is even later door een getuige gezien op de Nedermaaslaan.

Lees ook!
Mediawereld is NPO-vedette Yvon Jaspers spuugzat

Getuigen zeggen tegen dagblad De Limburger dat de bestuurder het meisje aansprak en vroeg haar om in de auto te stappen. Toen het kind dit niet deed, werd ze opgepakt en in de kofferbak van de auto gezet. Vervolgens ging de auto er vandoor.

Bij familie
Een paar straten later was het meisje weer vrij. Het is niet duidelijk of de man haar heeft vrijgelaten, of dat ze zelf is ontsnapt. Ze is inmiddels weer bij haar familie, en erg geschrokken.

Lees ook!
Om deze redenen zijn mensen met groene ogen heel bijzonder

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Het meisje, dat weer bij haar familie is, is volgens de politie erg geschrokken.

Guwelijk! Tiener wordt in zee aangevallen door een bloeddorstige haai. De jongen is zijn snikkel en dijbeen definitief kwijt, maar dat is niet eens het ergste

Vermiste Susanna (14) blijkt vermoord, verdachte asielzoeker op de vlucht