in

Man ontwerpt offroad-rolstoel zodat zijn vrouw naar plekken kan gaan die ze zich nooit had voorgesteld

Cambry is het grootste deel van haar volwassen leven beperkt geweest. Ze is verlamd en gaat rond in een rolstoel. Dus, om haar te helpen meer plaatsen te bezoeken, bracht haar toenmalige vriend Zack Nelson twee elektrische fietsen samen met een stoel in het midden.

En het werkte. Cambry zei dat ze er een heel nieuw niveau van vrijheid mee ervoer. Ze kon niet alleen obstakels overwinnen – of moet ik zeggen, oversturen – die voorheen onmogelijk leken, ze kon ook kilometers maken zonder dat haar schouders pijn deden.

  Jajaaa, Luizenmoeder Jennifer Hoffman laat niets aan je verbeelding over!

Een jaar later zijn Cambry en Zack getrouwd en beginnen ze het voertuig dat ze ‘geen rolstoel’ noemen massaal te produceren. Gedurende die tijd bouwde het paar voort op het oorspronkelijke ontwerp, waardoor het een betrouwbare off-roader was.

Volgens het paar hebben mensen bij het kiezen van een adaptieve off-roader maar een paar opties. Ze kosten ofwel zoveel als een auto of zijn super traag. Dus staken ze hun koppen bij elkaar om te proberen iets te bouwen dat snel en licht is met een super lang bereik.

  De Nederlandse overheid presenteert vandaag de nieuwe verkeersborden voor snelwegen.

En dat lukte! Bekijk in de onderstaande video hun verhaal, en laat je inspireren door deze twee geweldige mensen

Man wordt in gracht geduwd omdat hij probeert te voorkomen dat tienermeisje ‘parende’ zwanen schopt

Deze 18-jarige vrouw at haar eigen paard op, en het internet is woest