in

Vrouw met baby heeft relatie met afschuwelijke pedo terwijl ze weet wat hij met 7 jarig meisje heeft gedaan

Hij heeft het 7-jarige dochtertje van zijn Oosterhoutse vriendin een half jaar mis bruikt en mishandeld. Er zaten sp*rmasporen op haar kinderdekentje en ze had blauwe plekken.

Bij de ouders wás al geen twijfel over de schuld van Tilburger G.N. (35). De rechter veroordeelde hem vrijdag tot 30 maanden celstraf, waarvan zes voorwaardelijk.

De rechter laakte de laconieke houding van de ontkennende verdachte, die evenmin als zijn advocaat bij de uitspraak aanwezig was.

,,Geen enkele empathie of verantwoordelijkheid’ was er tijdens de behandeling van zijn zaak door de verdachte getoond.

Schokkend
N. had ten tijde van het misbruik, in 2018, een relatie met de moeder van het meisje. Zij verbrak de relatie onmiddellijk toen haar kind haar over het mis bruik vertelde en deed samen met haar ex-man aangifte bij de politie.

Lees ook  Vrouw onthoofdt man omdat hij klaagt dat soep niet lekker is:

De 7-jarige legde daarna gedetailleerde en schokkende verklaringen af in de speciale kinderverhoorstudio van de politie, over wat er met haar is gebeurd.

N. zelf heeft altijd ontkend. Hij was misschien wel eens alleen geweest met het meisje, maar altijd op gehoorafstand.

Nee, hij had ook geen idee waarom het meisje zoiets zou verklaren. Ze zou wel vaker leugens hebben verteld, zei hij tegen de rechter. Maar uit verklaringen van onderwijzers en andere mensen om het meisje heen, blijkt dat niet.

Ingestort
Het meisje heeft flink wat moed moeten verzamelen om aan haar moeder te vertellen wat er was gebeurd.

N. had volgens haar verklaring gedreigd met de dood. Het meisje heeft nog steeds nachtmerries, vertelt haar moeder en kan mensen met dezelfde naam als de verdachte moeilijk verdragen.

Lees ook  Vrouw wordt midden op straat aangevallen en 26 keer gestoken door ex: ‘Hoop dat hij nooit meer vrijkomt’

N. heeft inmiddels een nieuwe relatie. In de zitting twee weken geleden, meldde zijn advocaat dat N’s nieuwe vriendin zich geen beter man voor zichzelf en haar tweejarige kind kon voorstellen.

N. heeft twee weken de tijd om tegen zijn veroordeling in hoger beroep te gaan. Bij de veroordeling hoort ook een contactverbod met het meisje en haar (gescheiden maar samen optrekkende) ouders, die flink onder de kwestie hebben geleden.

De vader van het kindje vertelde tijdens de zitting over de dag dat hij hoorde wat er met zijn dochtertje is gebeurd: ,,Die dag is mijn wereld compleet ingestort.”

De ouders hebben ieder recht op 1000 euro als compensatie voor hun leed. Verdachte moet verder 10.000 euro schadevergoeding betalen aan het meisje, voor wat hij haar heeft aangedaan.

Ken jij dit verdwenen snoepgoed van vroeger nog?

Gouden kooi-ster Amanda balk uit de kleren