in

Man loopt een longinfectie op door het ruiken aan zijn stinksokken

Als je dacht dat stinkstokken niet levensgevaarlijk konden zijn, dan moet je dit bizarre verhaal maar is lezen.

Een Chinese man (37) is in het ziekenhuis beland met een zware longinfectie nadat hij aan zijn eigen sokken had geroken.

Na iedere werkdag, nadat hij zijn werkkleding uit deed, zou de Chinese man hebben geroken aan zijn stinkende sokken en de geur inademen.

Lees ook  Als je ooit een paarse vlinder op een couveuse geplakt ziet dan is dít de reden

Dit heeft ervoor gezorgd dat hij uiteindelijk een infectie opliep van een schimmel die zich in zijn schoeisel heeft ontwikkeld. Door het inademen van de schimmel is deze vervolgens in de longen terecht gekomen.

Toen het niet meer goed ging en hij met spoed werd opgenomen in het ziekenhis in de Chinese stad Zhangzhou, werder een röntgenfoto gemakt en geconstateerd dat hij een ernstige longontsteking had. De artsen zouden dit komen door het regelmatig inademen/ruiken van de stinksokken.

Lees ook  Smeekbede van mama nadat graf van Julie (6) al zeven keer geplunderd werd: “We hebben al genoeg tegenslagen gehad”

Inmiddels gaat het weer goed met de Chinese man en heeft hij geen last van de longontsteking. Of hij nog steeds geniet van zijn stinksokken is helaas niet bekend.

Vrouw beboet voor wandeling met haar man aan de leiband: “Dat? Dat is een hond”

Vriendin van John leeft en praat als een peuter van 5 jaar “Ik verschoon haar”