in

Man koopt tarantula zodat zijn schoonmoeder met spinnenangst niet meer op bezoek zou komen.

Het is niet altijd eenvoudig om met je schoonfamilie overeen te komen. Je bent misschien wel stapelverliefd op je partner, maar dat betekent nog niet dat je liefde voor haar familie ook zo groot is.

Een man had zo vaak ruzie met zijn schoonmoeder dat hij besloot om een grote spin te kopen om te voorkomen dat ze nog op bezoek zou komen. Op Reddit schreef hij dat zijn schoonfamilie ondraaglijk is.

Hij legde uit: “Privacy betekent niets voor hen, en mijn vrouw weigert om grenzen te stellen. Ze komen elke dag onaangekondigd langs om mijn vrouw te bezoeken en om met onze kinderen te spelen. Dus heb ik nooit wat rust van het constante gezeur van mijn schoonmoeder. Ik heb gewoon geen privacy.”

Lees ook  Deze red velvet brownies zijn zó lekker en ontzettend makkelijk te maken

Toen hij ontdekte dat zijn schoonmoeder zware angst voor spinnen had, besloot hij om een drastische maatregel te nemen.

Hij zei: “Enkele maanden geleden werd ze compleet gek toen er een spinnetje gewoon in een hoekje zat. Paniekaanval en al. Dus kwam ik op het idee om een tarantula in huis te nemen om te voorkomen dat ze nog vaak komt. Het zit in een groot terrarium in de woonkamer. Ik vroeg mijn vrouw vooraf toestemming, maar zei haar niets over m’n motivatie. Werkte perfect, de vader komt nog maar de moeder kan het niet aan.”

Lees ook  Dee onder vuur door ‘te blote’ foto op International Woman’s Day!

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Donny Roelvink showt volledig afgetrainde lichaam

Schoften schoppen en slaan 18-jarige meisje in Breda totdat ze haar telefoon afgeeft.