in

Man is ontrouw met bloedmooie Italiaanse schone. 9 Maanden later onthult mysterieuze brief het ondenkbare.

Boontje komt zijn loontje – of dat wordt toch gezegd. Soms duurt het even, maar karma heeft je vroeg of laat te pakken. De man in dit verhaal bedroog zijn vrouw en kwam er niet zonder kleerscheuren vanaf. En wat er dan gebeurde … Nou, we zullen het einde niet verknallen, maar de laatste regel deed me hardop lachen.

Een welstellend man had jarenlang een affaire met een bloedmooie Italiaanse dame. Op een nacht, tijdens een stomend rendez-vous, bekende de vrouw dat ze zwanger was, en de baby was van hem.

Omdat hij zijn reputatie en huwelijk niet op het spel wilde zetten, vertelde de man dat hij haar een grote som geld zou geven als ze terug naar Italië zou gaan om daar te bevallen. Als ze in Italië zou blijven, zou hij ook blijven betalen tot het kind 18 jaar oud zou worden.

Ze stemde in. Maar ze vroeg zich af hoe hij zou weten dat de baby geboren was. Om het discreet en onder de radar te houden, vroeg hij haar om een postkaartje te sturen met de tekst “spaghetti” op de achterkant. Dan zou hij haar onderhoudsgeld op een Italiaanse bankrekening storten.

Op een dag, ongeveer 9 maanden later, kwam hij thuis bij een verwarde vrouw.

“Schat”, zei ze. “Je hebt vandaag een rare postkaart gekregen.”

“Oh, geef het maar gewoon en ik zal het later wel uitleggen”, zei hij.

De vrouw gehoorzaamde en keek toe wanneer haar echtgenoot het kaartje las, en plotseling bleek uitsloeg.

Op het kaartje stond geschreven: “Spaghetti, spaghetti, spaghetti. Twee met balletjes en eentje zonder. Stuur extra saus.”

Papa nodigt pestkoppen uit op de begrafenis van zijn Dochter om hen de verwoesting die ze aanrichtten te laten zien.

Stewardess vindt USB-stick op de grond van de luchthaven. Ontdekking erop doet haar ogen wagenwijd opensperren.