in

Man injecteert zichzelf maandenlang met zijn zaad

Een man uit Ierland heeft een zeer merkwaardige “alternatieve therapie” gebruikt in een poging zijn chronische rugpijn te verhelpen.

Maandenlang injecteerde hij zichzelf met zijn eigen sperma. Omdat zijn zelfbedachte behandeling niet meteen de gewenste resultaten had, belandde hij uiteindelijk in het hospitaal met rugpijn én een infectie.

De man (33) besliste na anderhalf jaar toch eens medische hulp te zoeken in een ziekenhuis in Dublin, Ierland. Daar merkten de artsen naast rugpijn ook een abces en rode huiduitslag op zijn arm.

Lees ook  Netflix-lifehack: met deze truc maak je verborgen categorieën zichtbaar

“Toen we dieper ingingen op zijn alternatieve therapie, vertelde hij dat hij zich had geïnjecteerd met een “maandelijkse dosis” sperma en dat gedurende een periode van achttien opeenvolgende maanden.

Daarbij maakte hij gebruik van een naald die hij online had gekocht”, zegt Dr. Lisa Dunne in het Irish Medical Journal.

Röntgenfoto’s toonden een ophoping van sperma in de spier van zijn voorarm. Omdat de rode uitslag zich begon te verspreiden over zijn arm, kreeg de patiënt intraveneuze antibiotica toegediend.

Lees ook  Jongen sterft na rukmarathon van 42 keer op 1 dag

Volgens Dr. Dunne en haar collega’s was het de eerste keer dat een mens zichzelf had geïnjecteerd met sperma.

Ook op allerhande websites en online fora hadden ze geen meldingen gevonden van mensen die geprobeerd hadden hun rugpijn te genezen met een dergelijke “behandeling”.

De man was dus gewoon zelf op het idee gekomen, zonder enige medische raadpleging. “Dit geval toont duidelijk de gevaren aan van zogenaamde medische experimenten”, klinkt het nog.

Fabiola onthult naam van BN’er die haar aanrandde – Dat was Bilal Wahip!

Dit is de nieuwe vriend van Erica Meiland en het internet gaat stuk!