in

Man heeft 24/7 stijve – Elke dag huilen en krijsen van de pijn

Een man werd in Duitsland twee weken in het ziekenhuis opgenomen met een permanente er*ctie. Danny Polaris, die in Berlijn woont, nam onlangs voor een avondje uit een Viagra-pilletje.

Toen hij naar huis ging met een verpleegster die hij ontmoet had, stond hij toe dat ze een stimulerend middel in zijn snikkel injecteerde. Daar zou hij later ontzettend veel spijt van krijgen.

Lees ook  Notoire wildplasser actief in Nederland: tuinsets en auto's ondergezeken

Hij verklaarde aan PinkNews dat hij zich twee dagen oké voelde, maar dat hij dan krijsend van de pijn naar het ziekenhuis werd afgevoerd.

Danny kreeg de diagnose van priapisme, wat permanente schade kan veroorzaken indien het niet tijdig behandeld wordt. Twee later ligt hij nog altijd in het ziekenhuis en hij deed zijn beproeving op Instagram uit de doeken.

Lees ook  Met deze kebab-grill creëer je thuis jouw eigen shoarmazaak

Danny bekende dat hij vaak huilt van de angst en pijn, en zich zorgen maakt over de lange termijn gevolgen voor zijn gezondheid. Nu zou hij eindelijk een beetje vooruitgang gemaakt hebben.

Hij zei dat hij zijn situatie aanwendt om mensen bewust te maken van het taboe rond priapisme. Ondertussen werd er een GoFundMe-pagina opgericht om zijn medische kosten te helpen betalen.

Gast laat met 10 foto’s zien hoe spannend de vakantie met zijn vriendin is!

Deze vrijstaande villa in op Funda staat te koop voor maar 129.500 euro!