in

Man gered uit handen van ontvoerders dankzij avondklokcontrole

In samenwerking met buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie personen aangehouden aan de Bouvignedreef in Breda, nadat zij een man hadden ontvoerd, meldt de politie.

Het drietal werd rond 00.30 uur aangehouden. Op dat moment zaten ze met het slachtoffer in een auto.

Melding van ontvoering
De politie ontving vrijdagavond, iets voor middernacht, een melding dat een persoon was ontvoerd. Hierna werd direct een onderzoek gestart. Tijdens dit onderzoek ontving de politie een melding van boa’s die een voertuig zagen staan.

Lees ook  Catshuisoverleg: avondklok blijft van kracht, terrassen met Pasen nog niet open

De boa’s wilden het voertuig controleren in verband met de avondklok, maar vonden dat de inzittenden zich verdacht gedroegen.

De boa’s vermoedden dat ze onder invloed van verdovende middelen waren en schakelden de politie in.

Drie personen aangehouden
Agenten legden een mogelijk verband met de ontvoeringszaak en kwamen direct ter plaatse om de inzittenden te controleren. Uit deze controle bleek dat een van de vier inzittenden de ontvoerde persoon was.

Lees ook  37 gevangenen in Arnhem testen positief

De overige drie personen, een 22-jarige man uit Spijkenisse, een 21-jarige man uit Rijen en een 20-jarige man uit Rotterdam, zijn aangehouden. De politie vond ook een groot mes in de auto. Het voertuig en het mes zijn in beslag genomen.

Geen verwondingen
De verdachten worden verhoord. De politie onderzoekt onder meer waarom het slachtoffer was ontvoerd. Het slachtoffer heeft geen lichamelijke verwondingen opgelopen en heeft aangifte gedaan.

Laatste delen lichaam Ichelle gevonden

Vrouw in Tilburg vindt man met mes in haar auto