in

Man gearresteerd nadat hij wipt met een pop in speelgoedwinkel

Een man is gearresteerd na hij s*ks had met een gevulde Olaf-pop in een warenhuis.

 

Cody Meader schokte toeschouwers toen hij het Frozen-speelgoed van de plank haalde en begon te ‘humpen’ voordat hij ‘de daad gedaan had’ en het vervolgens op de plank teruglegde in een Target-winkel in Florida, op dinsdag 22 oktober.

Nadat hij zijn lading op het personage van de beroemde kinderen had geleegd, ging de 20-jarige vervolgens naar een gevulde eenhoorn en probeerde hetzelfde te doen voordat hij het terug onder andere items in de Pinellas Park-winkel plaatste.

Meader werd rond 14.00 uur na het incident vastgehouden door de politie en werd later aangeklaagd wegens ‘crimineel onheil’. Sindsdien is hij vrijgegeven op een borgsom van $150, zo werd gemeld.

Lees ook  Gewapende psychiatrische patiënt gearresteerd na steekpartij: 58-jarige vrouwelijke slachtoffer in levensgevaar

Gerechtsdocumenten uit de zaak verklaren: “De beklaagde betrad de locatie tijdens kantooruren en benaderde een tentoonstelling van Disney Frozen merchandise en selecteerde een groot Olaf-knuffeldier.

“De verdachte ging vervolgens over tot het op de grond leggen en het item ‘te bereiden’ totdat hij op het koopwaar ejaculeerde, voordat hij het weer terug legde.

“De verdachte ging vervolgens naar de speelgoedafdeling waar hij een groot eenhoorn knuffeldier selecteerde en begon dit item te ‘bereiden’.

De items werden van de winkelvloer verwijderd en de verdachte werd vastgehouden terwijl hij nog in de winkel was.

“De verdachte gaf toe dat hij ‘domme dingen’ had gedaan en gaf toe dat hij het Olaf-knuffeldier had” verspild “.”

Het voegde eraan toe: “De verdachte heeft een geschiedenis van dit soort gedrag via zijn vader (niet op scène). De koopwaar kon niet worden doorverkocht en werd vernietigd vanwege omstandigheden.”

Lees ook  Ruzie om fles wodka loopt uit de hand: slachtoffer neergestoken!

Maar Cody is niet de enige die dit in het verleden heeft gedaan.Een man die werd betrapt ‘ op het proberen s*ks te hebben’ met een plastic verkeerskegel op een treinstation vertelde officieren dat zijn broek gewoon was ‘gevallen’. Hij is de gevangenis gespaard gebleven.

Nadat hij vorige maand schuldig had verklaard aan het schandelijk maken van openbaar fatsoen, verscheen hij vandaag aan het Bolton Crown Court, waar hem een ​​voorwaardelijke straf werd opgelegd.

In een slachtofferimpactverklaring zei een van de werknemers: “Ik geloof dat hij probeerde s*ks te hebben met de kegel.”

Marcel schakelde het waterkanon uit bij de avondklokrellen en moet in de cel blijven

Gevangene Scheveningen snijdt eikel af en eet zijn ballen op