in

Man gaat naar dierenarts om honden te laten inslapen vanwege vriendin.

Er zijn nog zoveel dingen die we van honden kunnen leren: waarden als trouw en onvoorwaardelijke liefde staan gewoon gelijk aan het karakter van de meeste viervoeters.

Een hond zou er nog niet aan denken om een familielid in de steek te laten. Dat geldt helaas niet altijd voor mensen.

Een tijd geleden ging een man in Indiana met zijn twee bejaarde honden, Sam en Cosmo, naar de dierenarts om ze een spuitje te laten geven. De dieren waren echter niet zoek ofzo, ze waren kerngezond en gelukkig.

De honden waren al tien jaar bij de man. Waarom wilde hij ze dan laten euthanaseren? De reden was dat hij bij zijn vriendin ging wonen en die is allergisch voor honden.

Lees ook  Lockdown: kat Siepje zat ruim een maand opgesloten in een kast

Eerder dan een nieuwe thuis voor de dieren te zoeken of ze naar een asiel te brengen, vond hij het de beste oplossing om ze te laten inslapen.

Bij dierenopvang Begin Again Rescue Co waren ze niet te spreken over de actie van de man. Penny Emerson vertelde aan de lokale media:

“Blijkbaar had de man zijn levensplannen veranderd, en daar hadden de honden geen plaats in. Het was echt droevig.”

De dierenarts en zijn collega’s hadden hier geen oren naar. De dierenarts zei: “Niemand van ons wil een einde maken aan het leven van een huisdier, tenzij het is om leed te voorkomen.”

Lees ook  Hond in kop geschoten door eigenaar maar overleeft: 1 week later ontdekt politie de walgelijke reden

Daarom nam de dierenarts contact op met Begin Again Rescue. Zij vingen de honden op en zochten naar een gouden mandje.

Omdat de bejaarde honden een hechte band hadden, moest de organisatie iemand vinden die de twee honden wilde adopteren.

Eric en Tiffany Dybas hadden onlangs hun hond verloren. Ze hoorden het verhaal van Sam en Cosmo en wisten meteen wat hen te doen stond. Het koppel besloot om de honden een nieuwe thuis te geven.

En de liefde was uiteraard wederzijds. De honden houden van hun nieuwe eigenaars en zijn ontzettend dankbaar voor deze tweede kans. Ze slapen zelfs in het bed van hun baasjes en hebben een enorme tuin om te dollen.

Disney krijgt volle laag om film Mulan: opgenomen in Chinese provincie Xinjiang

Vrouw beroofd van eigen trouwring en trouwring overleden echtgenoot bij babbeltruc