in

Man besluipt een klein meisje – dan geeft ze haar hond een bevel en hij handelt onmiddellijk

Honden behoren tot de intelligentste en liefste dieren ter wereld.

Ze zijn als onze beste vriend, ze zijn altijd trouw aan hun familie en ze houden vaak van knuffelen. Maar ze zijn ook handig als dingen eng worden. Bijvoorbeeld, als waakhonden – en vooral als ze reageren op commando’s zoals de Duitse herder Arko.

Veel mensen denken dat waakhonden blaffen tegen potentiële indringers. En het klopt dat waakhonden in het algemeen niet opgevoed worden om zo gezinsvriendelijk te zijn als andere honden. Maar een Duitse herder genaamd Arko, die werd opgeleid in een trainingscentrum voor waakhonden in New Hampshire, werd opgevoed als een schat van een hond.

Lees ook  ’Honden kunnen coronavirus mogelijk ruiken’

“De beschermhonden getraind door Protection Dogs Plus bieden het beste: veilige persoonlijke bescherming en een liefhebbend huisdier. Van onze familie tot de uwe, wij zijn toegewijd aan het trainen van de meest betrouwbare honden die bescherming bieden, terwijl u uw perfecte gezinsvriend heeft, “zegt Protection Dogs Plus eigenaar en hoofdtrainer Khaled Behisy.

Een goed getrainde hond
De onderstaande clip laat zien hoe goed opgeleid Arko en zijn collega’s zijn. Veel waakhonden vergeten hun baasjes wanneer ze een ongenode gast aanvallen. Maar Arko leerde zijn eigenaar zorgvuldig te beschermen, in dit geval een vijfjarig meisje genaamd Lyla, die aanzienlijk kleiner is dan de Duitse herder.

Lees ook  Gehandicapte hond gedumpt met tas luiers en een briefje.

Arko luistert met puntige oren naar Lyla’s elk woord, en wanneer het kleine meisje het bevel geeft, gaat hij naar voren en grijpt de arm van Khaled, die als een indringer in de video optreedt.

Het is echt indrukwekkend om de band tussen Arko en het 5-jarige meisje te zien. En het is geen wonder dat de video van deze geweldige waakhond meer dan 5 miljoen keer is bekeken.

Met een hond als Arko kunnen mensen zich veilig voelen in hun huis. Deel deze video met je hondenliefhebbende vrienden!

Hond sterft plots na stomme fout – nu waarschuwen ze alle hondeneigenaren voor verborgen gevaar

Vrouw van 2 meter krijgt te horen dat ze ‘te groot’ is om kinderen te krijgen – dan zijn dokters in shock door wat ze zien op echografie