in

Man (84) in Dordrecht slachtoffer van ‘prikfraudeur’

Een 84-jarige man uit Dordrecht is deze week het slachtoffer geworden van een ’prikfraudeur’. Een vrouw belde aan bij het huis van de man aan de Zoutmanstraat en vertelde dat ze voor ’de prik’ kwam. De Dordtenaar liet de vrouw nietsvermoedend binnen en liet zich injecteren door de fraudeur.

De politie noemt het opvallend dat er niets gestolen bij de man die zich liet prikken. Ook hoefde hij niet te betalen voor de ’coronavaccinatie’.

Lees ook  Tien bewoners verzorgingshuis Amersfoort overleden na corona-uitbraak

Eerder dit jaar werden twee oudere vrouwen in Heerjansdam het slachtoffer van prikfraudeurs. Ook toen werd er niets ontvreemd uit de woningen van de slachtoffers en hoefde er niet betaald te worden.

Met welke stof de man uit Dordrecht is geïnjecteerd, weet de politie niet. Ook het motief is onbekend. De man maakt het goed.

Lees ook  Vanaf 3 maart winkelen op afspraak, klant moet zich minimaal 4 uur van tevoren aanmelden

De politie laat weten dat ze de zaak hoog opneemt. Mensen die vermoeden dat ze ook slachtoffer zijn geworden van prikfraudeurs worden verzocht contact op te nemen.

De GGD zet vaccinaties niet aan huis. Mensen krijgen een schriftelijke uitnodiging om naar een locatie te komen voor de coronavaccinatie.

Verloskundige krijgt taart omdat vrouw te vaak ‘sorry’ zei tijdens de bevalling

Slecht nieuws voor Raymond van Barneveld – Sterkte!