in

Man (27) opgepakt voor aanr*nden van vrouwen in winkels

De politie heeft woensdag een 27-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden op verdenking van een reeks aanr*ndingen van meerdere vrouwen in verschillende winkels in Purmerend. Hij zit vast.

De zedenpolitie startte een onderzoek nadat meerdere vrouwen melding hadden gedaan dat zij lastiggevallen werden in winkels in Purmerend.

Een onbekende man randde de vrouwen voornamelijk tijdens het passeren in nauwe doorgangetjes in de winkels aan. Meerdere slachtoffers hebben inmiddels aangifte gedaan.

Lees ook  Popcorn doorgeven met de mond en samen in het kleedhokje: vijftiger krijgt 40 maanden cel voor ver krachting van 10-jarig dochtertje van ex-partner

De verdachte is woensdagochtend opgespoord, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, zo meldt de politie.

De man zit voorlopig vast en zal vrijdag voorgeleid worden aan de rechter-commissaris bij de rechtbank, die beslist over de voorlopige hechtenis van de verdachte.

Mogelijk meer slachtoffers
Het onderzoek naar de aanr*ndingen gaat ondertussen door. De zedenpolitie sluit niet uit dat andere vrouwen ook het slachtoffer zijn geworden van deze man. Zij worden opgeroepen zich te melden bij de zedenpolitie.

Lees ook  Gewapende psychiatrische patiënt gearresteerd na steekpartij: 58-jarige vrouwelijke slachtoffer in levensgevaar

Weet u meer? Gebruik onze Whatsapp tiplijn. Zet het nummer in je telefoon: +31613650952

Genieten! Dochter van bondscoach Frank de Boer deelt heerlijke strandfoto’s:

Er komen boetes voor niet-thuiswerken – Dit moet je weten!