in

Mama wordt wakker van raar gegrom van pitbull – voelt drang om zoon te controleren en ontdekt de acties van de hond.

Vandaag de dag hebben pitbulls een slechte reputatie omwille van negatieve verhalen in het nieuws en aanvallen. Maar elke pitbulleigenaar zal je vertellen dat ze de meest trouwe gezellen van allemaal zijn en onvoorwaardelijke liefde geven. Toen de familie Daniels besloot om een pitbull te adopteren, dachten ze er niet veel over na. Het was al de tweede pitbull van de familie en ze hadden nooit angst voor het ras. Maar het nieuwe familielid genaamd Ember zou de familie voorgoed veranderen.

Na de adoptie werd Ember erg hecht met de tienjarige Tre Daniels. Mama Tracy stond er niet bij stil totdat ze op een dag wakker werd van een licht gegrom naast haar. Het rare geluid had haar gewekt en toen ze haar ogen opende, bleef Ember grommen. Ze probeerde het af te wimpelen, maar Ember wilde niet van haar zijde wijken en bleef het rare geluid maken. Dan stond Tracy op en volgde Ember, en de hond leidde haar naar de badkamer. Van zodra ze in de badkamer keek, stond haar hart stil. Daar, over de rand van het bad, hing haar zoon Tre.

Lees ook  Hond in kop geschoten door eigenaar maar overleeft: 1 week later ontdekt politie de walgelijke reden

In paniek trok Tracy haar zoon meteen recht en belde de hulpdiensten. Tre had een beroerte en zonder Ember zou de familie het nooit geweten hebben. Nu is de familie hun trouwe hond voorgoed dankbaar. De organisatie waaruit Ember geadopteerd werd – Adore-A-Bull – hoopt dat dit verhaal de nodige aandacht krijgt, zodat het negatieve stigma rond pitbulls zou afnemen.

Lees ook  “Oh, mijn god!”, roept de dierenbeschermer als ze deze hond bij een strand ontdekt!

Bekijk de video hieronder en DEEL dit met elke pitbullliefhebber die je kent!

Moeder ontdekt videobewijs van de m*shandeling van haar baby in het kinderdagverblijf.

Ventje Prikt dikke puist op z’n kin door met een punaise. PATS!