in

Mama van 3 sterft op tafel nadat ze te vroeg bevalt om leven van baby te redden

Een zwangerschap verandert de manier waarop een vrouw zichzelf en de wereld rondom haar bekijkt. De ongeboren baby beschermen wordt de hoogste prioriteit, zelfs al betekent dat dat je een stukje van jezelf moet opofferen.

Charlene Flores (27) wilde haar ongeboren dochter Quinn kost wat kost beschermen. Hoewel het haar alles kostte, koos Flores ervoor om het leven van haar baby boven dat van zichzelf te plaatsen. Helaas overleed Flores op 24 oktober nadat ze te vroeg van Quinn beviel.

Flores uit Fresno in California was een vrouw en moeder van drie dochters.

Haar echtgenoot Elesandro Flores herinnert zich de nacht waarop zijn vrouw weeën begon te krijgen, te vroeg voor de baby om geboren te worden.

Lees ook  Radeloze moeder filmt gepest zoontje (9) en gaat wereld over: ‘Ik zie geen uitweg meer’

Flores had zoveel pijn dat ze niet kon slapen en Elesandro bracht haar naar het ziekenhuis. Omdat ze altijd aan haar kinderen dacht, vroeg Flores haar man om naar huis te gaan zodat de oudere meisjes naar school konden gaan.

Maar later die dag kreeg Elesandro een telefoontje van zijn vrouw met de vraag om dringend naar het ziekenhuis terug te keren.

Flores stond voor een hartverscheurende beslissing: nu bevallen van Quinn, hoewel de ingreep erg risicovol was omdat Flores een hartafwijking had, of de baby verliezen.

Flores had interne bloedingen en het leven van Quinn stond op het spel.

Voor Flores was de beslissing erg eenvoudig – ze besloot om de operatie te riskeren en Quinn een kans op leven te geven.

Lees ook  Moeder (32) overlijdt nog geen maand nadat zoontje (10) sterft

Elesandro zal zich het verwoestende nieuws dat het hart van zijn vrouw het tijdens de operatie liet afweten nooit vergeten.

De dokters deden alles wat ze konden, maar het leven van de jonge, dappere moeder kon niet gered worden.

Elesandro staat nu alleen in voor de opvoeding van vier jonge dochters. Zijn jongste dochter zal minstens nog een maand in het ziekenhuis moeten blijven.

Hij vertelde: “Ik zei mijn kinderen dat ze een uitbreiding zijn van hun moeder. Jullie zijn vrouwen, en jullie zullen mijn leven zijn.”

DEEL DIT HARTVERSCHEURENDE NIEUWS OM DIT GEZIN TE STEUNEN IN DEZE MOEILIJKE TIJDEN.

Jongedame is van plan te trouwen en een gezin te stichten met een geest

Baby baviaan valt in klauwen van leeuw, Kijk wat deze gigantische leeuwin doet met de baby